Fatih Karagümrük Maçı Öncesi Son Taktik İdman!

Gün boyu ardının üstüne oturup forumda pinekleyen zatlar 30 küsür yıldır hocalık yapan adamın taktik bilmediğine dair espriler yaparken çok komik oluyorlar da komik olan esprileri değil , bunun farkında değiller.
Yaw bunlara fm kariyeri açsan bile hoca kadar kupa alamazlar.

Fatih Terim'i de yanlışlarını görmeden, körü körüne savunan ve küme düşsel bile seninleyiz, arkandayız diyen tipler de büyük Galatasaraylılardır.
Yok değillerdir , sağdan soldan duyduğu ezber laflara kalitesiz eleştiri yapanlarla aynı yerdeler tam olarak. Fatih Terim'in bir sürü yanlışı var , fakat pc başına oturup götünü yaya yaya 30 yıllık futbol adamına taktik bilmiyor diyenlerin ne kadar taktik bildiği muamma. İki tarafın da birbirinden farkı yok. Ben şahsi olarak kimsenin arkasında değilim , bugün Galatasaray'ın daha iyi bir hoca alma ihtimali olduğunu bilsem bugün yollanmasına destek olurum Fatih Terim'in.

Yok değillerdir , sağdan soldan duyduğu ezber laflara kalitesiz eleştiri yapanlarla aynı yerdeler tam olarak. Fatih Terim'in bir sürü yanlışı var , fakat pc başına oturup götünü yaya yaya 30 yıllık futbol adamına taktik bilmiyor diyenlerin ne kadar taktik bildiği muamma. İki tarafın da birbirinden farkı yok. Ben şahsi olarak kimsenin arkasında değilim , bugün Galatasaray'ın daha iyi bir hoca alma ihtimali olduğunu bilsem bugün yollanmasına destek olurum Fatih Terim'in.
Imza

Vay be müthiş taktiğimizle rakibi darma duman ettik

Bireysel hata harici rakibin doğru dürüst pozisyonu yok. Takımın beraber hareket edişinde , kompaktlığında da gelişim var. Değişikliklerle berbat etti yine , çok geç kaldı.

Gün boyu ardının üstüne oturup forumda pinekleyen zatlar 30 küsür yıldır hocalık yapan adamın taktik bilmediğine dair espriler yaparken çok komik oluyorlar da komik olan esprileri değil , bunun farkında değiller.
Biz tam anlamıyla futbol cahiliyiz

Sen taktiğimizi bi anlatsanda bizde nasiplensek artık şu engin futbol bilginden

Bu skorlar için taktiğe gerek yok ki.

Kafanıza göre takılın dese bundan daha kötü olamaz zaten.

Taktik idmanlarını sevsinler ben sahada halı saha taktiği görüyorum sadece herkes kafasına göre oynuyor işte

Geri
Üst Alt