fatih tekke

Cevap: # Fatih Tekke

Mete Guven' Alıntı:
Fatih Tekke bilindigi gibi Zenit'te kadro dısı.

Birebir kendi agzından medayaya verdigi bir kac demec:

- Fenerbahce'ye gidersem abim beni kardeslikten red eder.

- Baros'u alana kadar Galatasaray'dan teklif bekledim.

Cogu Tranbzon'lu gibi bu adamda illaki Cimbom sempatisi var. Suan Zenit bonservissiz elinden cıkarmaya calısıyo. Cogu kisi zaten biliyor, kısa olmasına ragmen pozisyon sezisi iyi oldugundan hava toplarında etkili, her iki ayagınıda kullanıyo, son vuruslarda oldukca usta, golu koklayan tipte bir forvet ve Avrupa'da final tecrubesi var. Gerek 11'de gereksede kulubeden gelip macın kaderini degistirebilecek bir oyuncu. Es gecilmemeli.

340x.jpg

Gecenlerde bu konu hakkında baslık acmıstım. Fatih Tekke'ye burun kıvıranlar Tevezimi bekliyolar?

hiç işe yaramaz....

Barosun arkasinda iyi bir yedek olur. ama sonucta ozgurcan ve cem' den nasil bir performans bekleniliyor ve ne kadar sans verilecek Rijkaard a kalmis bir istir.

Beyler,ezklerin forumunda okudum.Galiba TRT'de alt yazı geçmiş.Prensipte anlaşmışız diye.Onu tartışıyodu kuş beyinliler.Oradan gördüm.

Bunu gören var mı acaba aranızda?

Az önce dışarda arkadaşla birlikteydim dediki övle tvde gördüm tekke ile anlaşmışız,bir sürü dua ederek eve geldim hemen neti açtım ve bir oh çektim..

Bu adam degil takıma mecidiyeköyden bile uzak dursun..

Gecenlerde bu konu hakkında baslık acmıstım. Fatih Tekke'ye burun kıvıranlar Tevezimi bekliyolar?

Futbolcular 2 seviyede dimi? Fatih tekke ve Tevez seviyeleri arası yok dimi?

Bir tane daha MİLAN BAROS isityorum bu transferi yapacak bütceninde Galatasarayda olacagını düşünüyorum.

2 tane fatih tekke alıp birini yedekde oturacagına 1 tane adam gibi oyuncu alırsın ödedigin paradan tam faydalanırsın.

Fatih TEKKE gelecek sonra göreceksiniz ..................................................................

Meriç de az önce mesaj çekti. TRT 2 de Fatih Tekke ile anlaştığımızı söylemiş.

fatih yine iyi bir yedek olur en azından nondadan daha ıyıdır. adam hava toplarına hakim nonda da ise artık birşey kalmamış

fatih yine iyi bir yedek olur en azından nondadan daha ıyıdır. adam hava toplarına hakim nonda da ise artık birşey kalmamış

Onu anlatmaya calisiyoruz gunlerdir. Fatih kenardan gelip oyunun kaderini degistirecek bir oyuncu. Baros'u kesecek bir forvet almayacaklarina gore Fatih bu takim icin bicilmis kaftandir.

adnan polat her programda geleceğin takımını kuruyoruz bu yıl son aşama diyordu. fatih tekke ile mi geleceğin takımını kuracağaız. hep 30 yaş üstü adamlar.

Bonservissiz gelicek ise neden olmasın ama Ümit Karan'dan farkı olmaz bu saatten sonra.

Kesinlikle para verilmemeli klübüne transfer için.

Bence Fatih Tekke gelse dahi yedek oturmak için gelmez huzursuzluk çıkartır çok boşuna transfer görüşümce

Geri
Üst Alt