- 11 Aralık 2009
- 17.380
- 10.365
- 1.838
Galatasaray taraftarı kimler arasında tercih yapmak zorunda kalıyor?!..İbretlik vallahi...yok yaw. fatih açık ara daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray taraftarı kimler arasında tercih yapmak zorunda kalıyor?!..İbretlik vallahi...yok yaw. fatih açık ara daha iyi
Sürekli oynamadigi surece gelismeyecek. Ayrica gelecek kalecinin iyi bile olsa tencereye doneceginden adim gibi eminim.Bu sınırda ligde oynar yav oynamalida
Kim 6 milyontek yönlü bi herife potansiyel var diye 6 milyon verene kadar melo'nun 1 sezonluğuna geri dönmesini isterim işin doğrusu. kariyerinin en vasat zamanlarındaki seri'yi bile isterim, taylan'ın pozisyonu alternatifsiz kalmasa yeter. melo'nun ruhen yapabileceği katkıya zaten hiç girmiyorum bile.
Kim 6 milyon
dieng galibaKim 6 milyon
Bilmiyorum da o herif 8 numara gibi daha çok knknieng mi dieng mi ne o ona yakın bi para değil mi.
Ianis başkanın hayali olduğundan istiyoruz kesinlikle de olur olmaz onu bilemem.dieng galiba
btw hoca toplantıda ianisi ima etti sanki bir ara 10 numara için konuyu kapattı hemen. sen de ianis diyordun duyum muydu tahmin miydi?
geçen ianisi izledim vasatti yine hiç istemiyorum herifi
Bilmiyorum da o herif 8 numara gibi daha çok knk