Fatih Terim: "10 numara için sürprizimiz olabilir"

Kaleye irfancan’ı alırsak bizi çok rahatllatır. Ligde derbiler hariç, iç saha maçlarında çok rahat oynatırız. Muslera’da sağlam bir rakip geldi diye belki form tutar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hoca böyle bir şey söylemedi tam olarak. 10 numaralı forma için karar vermedim, bir sürpriz de yapabiliriz dedi ama transfer açısından değil de başkasının alması açısından söyledi bence. o da gedson olur gibi zaten olursa.

Başından sonuna kadar dinledim bunu kastetmedi tam olarak

tek yönlü bi herife potansiyel var diye 6 milyon verene kadar melo'nun 1 sezonluğuna geri dönmesini isterim işin doğrusu. kariyerinin en vasat zamanlarındaki seri'yi bile isterim, taylan'ın pozisyonu alternatifsiz kalmasa yeter. melo'nun ruhen yapabileceği katkıya zaten hiç girmiyorum bile.

tek yönlü bi herife potansiyel var diye 6 milyon verene kadar melo'nun 1 sezonluğuna geri dönmesini isterim işin doğrusu. kariyerinin en vasat zamanlarındaki seri'yi bile isterim, taylan'ın pozisyonu alternatifsiz kalmasa yeter. melo'nun ruhen yapabileceği katkıya zaten hiç girmiyorum bile.
Kim 6 milyon

Güneş batıyor boğaza göz kırparak;
transfer haberi yok hala mideler ekşimtrak

dieng galiba
btw hoca toplantıda ianisi ima etti sanki bir ara 10 numara için konuyu kapattı hemen. sen de ianis diyordun duyum muydu tahmin miydi?
geçen ianisi izledim vasatti yine hiç istemiyorum herifi
Ianis başkanın hayali olduğundan istiyoruz kesinlikle de olur olmaz onu bilemem.

Benim oradan isteğim Aribo baştan beri, maliyetleri de aynıdır zaten.

Bilmiyorum da o herif 8 numara gibi daha çok knk

valla ben de hiç bilmiyorum ama fazla sayıda sürpriz transfer oldu. ortaya da o profil bi adama yüksek meblağ yerine daha ne vereceği bilinen çok az bonservisli ya da oluyosa tamamen bonservissiz takımı yönetebileck bi tecrübeyi tercih ederim açıkcası.

Geri
Üst Alt