Bunu söylemek üzüyor ancak geçen sene ve bu seneye bakınca Fatih hocamız artık vizyonunu ve misyonunu doldurmuş bulunmakta.

En son ne zaman sağlam bir bekimiz oldu söyler misin; sağ sol fark etmez?
Mariano. Özellikle ilk sezonu çok iyiydi.

Eboue de öyleydi. Farklı tip beklerdi bunlar. Ilk sezonları üst seviyeydi ikisininde.

Sonra amator futbol ulkesine ayak uydurdular bunlarda diger yabancılar gibi.

Evlat seviciligini kenara bırakıp teknik heyetini tamamen Avrupalı profesyonellere bırakırsa ve ayrıca eski o dominand karakterini tekrar sahneye alacaksa başarısız olmama ihtimali yok. Klup efsanesidir saygıyı hak ediyor vede şans alacak kredisi var

Teknik heyet işi falan faso fiso.Muhakkak faydası olur. Ama sorunumuza bakarsak devede kulak.Tabiki kredisi var. Fakat benim için Galatasaraya bağlılığı noktasında çok büyük hayal kırıklılığı .Aslolan Galatasaray lafı falan sadece sözde kalıyor.Ve hiç samimi gelmiyor.

ister Fatih terim olsun ister alman olsun ister ugandadan olsun.Bizim halletmemiz gereken en büyük sorun transferdeki başarısızlık.Doğru oyuncuları alamamak..Gitmesi gereken oyuncuları zamanında gönderememek.Tam anlamıyla revizyonu yapamamak.Transfer sezonlarını sürekli eksik kapatmak.
Bunlar doğru yapılsın Galatasaray rakiplerinden her zaman bir adım öndedir.Ve başarısız olma ihtimali yok.
Mesela bu sene bjknin transferdeki başarısını biz yaşasak ve bu sene bjkinin yerind biz olsak dööve döve çok rahat şampiyon olmuşduk.

bu yüzden Fatih terim kalacaksa,İlk yapması gereken iş transfere karışmayacak.Hatta gitmesi gereken ve kalması gerekenlere bile karışmayacak. Fatih terime futboldan anlamıyorsun demek hadsizlik olur.Ama Futbol değil Futbolcudan anlayan adamlara görev vermelidir.Ahbap çavuş ilişkisiyle değil gerçekden hiç tanımamış olsalar bile çok iyi araştırıp camia içinde veya dışında bu tarz kişilere görev verip transferde sorumlu yapmalılar.Futbolcudan anlamak derken bir oyuncunun fiziksel, teknik ve mental analizini yapabilen , avrupa piyasasını takip eden, bir oyuncu aşağı yukarı ne kadar eder bilebilen adamlar lazım.

Mariano. Özellikle ilk sezonu çok iyiydi.

Eboue de öyleydi. Farklı tip beklerdi bunlar. Ilk sezonları üst seviyeydi ikisininde.

Sonra amator futbol ulkesine ayak uydurdular bunlarda diger yabancılar gibi.
Mariano ilk senesinde sanki D.Alves izliyor gibiydim.

ortasahada 2 önlibero olsun, örümcek gibi olsun topu söksün rakipten.

Sen futbolcudan anlamıyorsun. Mümkünse sen kurma. Hatta bana kalsa seninle devam etmem. Cansın canansın ama olmuyor işte. 4 yılda 1 tane güzel maçımız yok.

Kalacaksa zaten ayvayı yemişiz

Hahahhh

Gülüyorum artık

Daha 1-2 hafta öncesine kadar, belki de hala 2021 var ama çoktan vazgeçilmiş

Çünkü zaten hiç 1. öncelik değildi

1. öncelik her zaman, nasıl cukkaya devam edebilirim

Öyle yönetimde falan da yine ayvayı yeriz

Perde arkasından yönetemezse yeni hocaya da rahat vermez, oyuncuları falan örgütler, her yere kendi adamlarını yerleştirmiş zaten

Yok ki şöyle “olmadı hocam teşekkür ederiz” diyebilecek bir yönetim

Geri
Üst Alt