Fatih Terim: "5 puan kaybettik ama umudumuzu kaybetmedik."

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
EwYNHnMXAAYxgAz

Fatih Terim: "Son haftaların formda takımını Kayseri'de yenmek kolay değil hakikaten. Oyunun ilk dakikasından 93. dakikaya kadar oyunun kontrolüne hükmeden bir Galatasaray olduk. Muhakkak ki bir veya iki hatamız oldu."

Fatih Terim: "Bugün gösterdi ki, hatalardan ceza yesek de hakkından gelebileceğiz. Hücum organizasyonlarında hep başka bir takım gördünüz, ben bundan çok keyif alıyorum. Böyle olduğu zaman tüm takım keyif alıyor."

Fatih Terim: "Daha çok var. Kayıplar ve kazançlar olacak Galatasaray böyle oynamaya devam ederse ki giren ve çıkan oyuncularda hiçbir şey fark etmedi bugün. Anlayışımızı sergilediğimiz için mutluyum."

Fatih Terim: "Değişikliklerden sonra tehlike yaşamadık. Biz baktık ki, tehlike yaşamıyoruz kendimize tehlike yaşatıyoruz. Bazı arkadaşlarımızın huyu var, o da değişecek inşallah."

Fatih Terim: "Uçakta dalgalanma olduğunda ilk olarak hostese ve kabin amirine bakarsınız. Takımım da benim yüzüme, halime bakıyor. Galatasaray taraftarı da buna bakıyor. Benim enerjimin hiçbir şekilde düşmemesi lazım. Bir şey yok, sakin olun demek benim görevim."

Fatih Terim: "5 puan kaybettik ama umudumuzu kaybetmedik."

Fatih Terim: "Son 10 maça doğru giderken, Galatasaray'ın son 10 maçtaki performansı inşallah tekrar edecektir. Belhanda mevzu, 5 puan mevzu, büyük kulüplerin altından kalkamayacağı şeyler değildir. Biz büyük bir kulübüz."

Fatih Terim: "Hizmet edenlere teşekkür edilir, onore edilir ama Galatasaray devam eder. Bu ben de olsam, bir başkası da olsa... 2 sene üst üste şampiyon olan, Beşiktaş'ı o an yenmiş olan bir teknik direktörü gönderdi Galatasaray. Efsanesi dediği Fatih Terim'i."

Fatih Terim: "Belhanda'yı en iyi şekilde, sevgilerimizle, teşekkürlerimizle gönderdik. Hizmet eden herkese yaptığımız gibi. 6 ay listeye yazmadığımız Nagatomo'yu biz en güzel dileklerimizle gönderdik. Bu artık Galatasaray'ın kültürü olmalı. Böyle bir şey yaşandı bitti."

Fatih Terim: "Hayat durmuyor. Olayın üzerine gitmek bize fayda getirmez. Çünkü büyük kulüplerin reflekslerinde böyle şeyler oluyor. Türbülansta bakılan yer biziz. Bizim de Allah'a şükür güvenimiz tamdır. Bunun oyuncularıma da yansıdığını görüyorum."

Fatih Terim: "Sallantıda bakılan yer biziz. Bizim de Allah'a şükür güvenimiz tamdır. Bundan sonra daha dikkatli olacağız. Tabii ki her sonuç futbolda var ama kaybetmemek için çok çaba harcayacağız."

Fatih Terim: "Bu çabamızı, enerjimizi düşürecek şekilde hareket edenlerin tuzağına düşmeden, beraber olarak sezon sonuna kadar sürdüreceğiz."

bu sezon şampiyon yap şu şikecilerin oyunlarını başlarına yıkalım

Fatih Terim: "Uçakta dalgalanma olduğunda ilk olarak hostese ve kabin amirine bakarsınız. Takımım da benim yüzüme, halime bakıyor. Galatasaray taraftarı da buna bakıyor. Benim enerjimin hiçbir şekilde düşmemesi lazım. Bir şey yok, sakin olun demek benim görevim."

En beğendiğim kısmı burasi

:tbr: :tbr: :tbr:

Senden tek bir isteğim var hocam
Allah aşkına Akbaba oynatma
Onun dışında değişikliklerden sonra oyun efsaneydi

Terime mobbing uygulaniliyor

Fatih Terim: "Hizmet edenlere teşekkür edilir, onore edilir ama Galatasaray devam eder. Bu ben de olsam, bir başkası da olsa... 2 sene üst üste şampiyon olan, Beşiktaş'ı o an yenmiş olan bir teknik direktörü gönderdi Galatasaray. Efsanesi dediği Fatih Terim'i."
Şu kısım canımı acıttı

Fatih Terim: "Son 10 maça doğru giderken, Galatasaray'ın son 10 maçtaki performansı inşallah tekrar edecektir. Belhanda mevzu, 5 puan mevzu, büyük kulüplerin altından kalkamayacağı şeyler değildir. Biz büyük bir kulübüz."

işte o kadar !

Yönetim kendi egosunu tatmin etmek için yollamış Belhanda'yı,hocanın onayı yokmuş demek ki.

felsefe yaptığı kısımlara yüzde yüz katılıyorum
oynanan oyunla ilgili olanların ise tamamen karşısındayım
kötü tercihler ve kötü bir oyun vardı sonra toparladık
gedson ve Emre akbaba torpil kontenjanından oynadı diğerleri onların açığını kapattı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu vesiyle o dönemin omurgasiz isbilmez beceriksiz baskani analim

Fatih Terim: "Değişikliklerden sonra tehlike yaşamadık. Biz baktık ki, tehlike yaşamıyoruz kendimize tehlike yaşatıyoruz. Bazı arkadaşlarımızın huyu var, o da değişecek inşallah."

Luyindamaya laf çakmış yine. Bi sevemedi gitti. Terim yüzünden adamın özgüveni azaldı.

Geri
Üst Alt