Fatih Terim, 7 Oyuncunun Biletini Kesti

Kötü futbolun faturasına bak

Hiç oynamayan ozorn,jese,jimmy,diagne

2 senedir oynamayan falcao ve feg

Haber kısmı tamam

Sırada 19.05te hocanın resminin olmadığı antrenman twiti

Akabinde 3-5 gün gecikmeli antrenmanlarda sinirli poz kesme,sakal bırakma

images.jpeg-2.webp

hikaye anlatmayalim 7 kişi gidecekmişte, üstü çizilmişte mal mal sözleşmeler imzalayip bizi keriz yerine koymayin.
2 senedir ne forma aliyorum ne birşey istersen kelle başına 4m euro verin bananee.

hic bir plan program yok ortada yahu. ozan cikti alt yapidan o da tamamen tesaduf. euro 10 olmusken kimse buyuklukten bahsetmesin! hoca veya baskan bize buyuk diyorsa bilin ki bizleri enayi yerine koyuyordur.
ayagimizi yorgana göre uzatmamiz gerekirken har vurup harman savunuruyoruz.

Ocak ayında da bir başka 7 oyuncunun bileti kesilir onlar suçlu ilan edilir, ama işin ucu asla asla Fatih Terim 'e dokunmaz çünkü o hatasızdır. Ulan ilk fırsatta göndermek istediğin sezonun yarısını Konya 'da geçirin 2. ligden gelmiş Sekidika dün takımın rakibe sorun çıkaran tek oyuncusuydu

Sekidika, ozorn, jimmy haric gönderemezler. Bu saydiklarim da maaslari dusuk oldugu icin kolay elden cikarabilirler. Sonuc olarak yuksek bonservis ama dusuk maas verirsen elden cikarmak kolay olur ama 1-1.5 uzeri maas alan kimseyi kolay kolay gönderemezsin

Sekidika kiralanacak ha. Senin adaletin bu kadar işte. Sen kendi hatalarının bedelini sürekli başkasına yık ama yemezler hoca bomboş işlerinden salvolarından bıktık artık. Hep aynı taktikler. Maçta ayakta kalan tek adamı bir tek taçta hata yaptı diye üstünü çiz bizde susalım ha yeter artık. İstifanı ver biran önce git de kurtulalım aynı filmi izlemekten.

Sen Sekidika'yı yüreklendireceğine git 30 yaşında adam çakmaya uğraş bize. Şu her sene baştan iki defa kurduğun sil baştan kadroların yüzünden kulübü batırdın batırdın. Başka bir insan olsa bu atletik adamdan bu bedavaya oynayıp didinen adamdan bi sağbek devşirmeye uğraşır, sağbekin parasına da creatif bi playmaker peşinde koşar ama sen 5 er 5 er yapıştırt her mevkiye bonservisleri. Bas bas paraları leylaya senin paran değil nasılsa.
mert renkdasim benzer jenerasyondaniz sanirim.

devsirme konusu dikkatimi cekti- katiliyorum.
misal bak, juventusta kolombiyali cuadrado var. normalde ofansif kanat olmasina ragmen, juve de kanat beke evrildi.

uc bir ornek,kalite ve tecrube anlaminda, fakat benzer bolge oyuncusu oldugu icin deginmek istedim bu ornegi...

İşin ilginç tarafı hepsi kendi istediği oyuncular :)

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

diger renkdaslari bilmem fakat, ben sahsen;
transfer yapilmamasini istiyorum. avrupa kupalari da elden gittikten sonra, lig icin yeni transfer kanimca luks olur.
misal larsen 4-5 m deniliyor ,30 yasindaki adama , vasat civari bir udinese kariyeri olan oyuncuya bu kadar ucret baglamak ne derece mantikli ve saglikli?

diger mevkilere girmiyorum bile...
gedson istisna olsun alinsin madem cogunluk gelmesini istiyor. diger mevkileri alt yapidan oynatsinlar.
dun yunus kisa sure de olsa oynadigi performansla siritmadi.

Hahahahahaaa

Aslında açık açık gösteriyor niyetini ama bazıları hala anlamıyor, daha doğrusu anlamak işlerine gelmiyor herhalde

Takım şahane oynuyordu da Sekidika mı batırdı dün takımı

Falcao ve Mustafa’yı kenarda oturtup, hatta Diagne’yi kadroya bile almayıp, Babel’i bu önemli maçta denemek için mi koymuş ilk 11’e golcü olarak ???

Bunu istiyordu, bu yüzden koydu

Yüksek komisyonlu transferler lazım, kamuoyunu hazırlaması lazımdı

Yıllardır yapıyor bunu ama bu sefer batırdı

İşin ilginç tarafı hepsi kendi istediği oyuncular :)

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kanıtla kardeşim terim aldırmadı onun aldırdığı oyuncular
marcao, tutarsa mustafa muhammed
Gedson, Kerem, arda.

O kadar, kalanı hep yönetim aldı batta dedi ki bunlarla çalacaksın kardeşim, scout ekibi deme onların da suçu yok gariplerim boşa çalışıyorlar sonra bakıyorlar kulüpten getiri yok dataları başkalarına satıyorlar.

Yahu başkan arda gelemez diye açıklama yaptığı halde arda da arda deyip zorla aldırılan yerde hiç kimse bana anlatamaz topçuları hoca istemediği halde yönetim kendi aldı getirdi diye

Sneijder’i istemediğini hatırlayın, Başkanın ben aldım oynatmayacaksan oynatacak hoca getiririm demesini hatırlayın ve ardından çıkan kavgalardan sonra gidişini hatırlayın

(Ha onda da tüpçüyle anlaşıp sonradan kendini kovdurmak için sneijderi istemem diye kavga çıkarmıştı, o da ayrı konu)

O yüzden kimse kalkıp Terimin haberi yok, istemedi, yönetim aldı o adamları demesin

3 sene içinde hepsiyle peyderpey vedalaşırız hocam merak etme

O kadar boş bir haber ki Tek cümle yeterli anlamak için '' yıllık 2.5 milyon euro alan Babel kendisine takım arıyor''

Ulan ben Babel olcam totomdaki kıllarım ağarmış yıllık 2.5 milyon euro alcam.Enayileri bulmuşum ayrılırmıyım gider idmanlara katılır o gece kulübü senin bu gece kulübü benim gezerim.

Dipnot:Terim bu biletini kestiği oyuncuların hepsini kendi aldırdı.

Adamlara boru gibi sözleşmeleri yapıp,sonra hadi kardeşim git dersen gitmez neden gitsin? Dünyanın hiç bir yerinde kemiksiz bu paraları vermezler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7 tane gider, 7 tane gelir, diğer sene bir 7 daha gider gelir…

Hocam Arda ve Ömer’den memnun o zaman

Geri
Üst Alt