Aykut Keskin
10 Numara!
- 28 Haziran 2012
- 17.596
- 7.860
- 1.948
Hoşçakal sayın terim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim: "Kerem Aktürkoğlu'nun yaptığı hareket bir grubu üzdü, bir grubu sevindirirken. Gençler hata yapacak. Olağanüstü bir hal aldı. Tercihlere saygı duymak lazım. Kerem, Galatasaray'a faydalı oldu. Para kazandırdı. Kaça aldığımızı ben biliyorum. Bunu kan davası haline getirmeyelim. Beni silmedi mi? Evet. Ben ne dedim? Galatasaray daha önemli." (NTV-Empati
Fatih Terim: "Kerem Aktürkoğlu'nun yaptığı hareket bir grubu üzdü, bir grubu sevindirirken. Gençler hata yapacak. Olağanüstü bir hal aldı. Tercihlere saygı duymak lazım. Kerem, Galatasaray'a faydalı oldu. Para kazandırdı. Kaça aldığımızı ben biliyorum. Bunu kan davası haline getirmeyelim. Beni silmedi mi? Evet. Ben ne dedim? Galatasaray daha önemli." (NTV-Empati
sildin mi hocayıbunu demiş mi gerçekten
Empati1920’lerde nasıl 14 yaşında oluyor anlamadım. Yayında öyle diyorlar.
Karıncaezmez Şevki'nin hikayesini anlatıyor, hocama diyor ki kendini onun yerine koy, empati yap işte, sen ne yapardın diyor1920’lerde nasıl 14 yaşında oluyor anlamadım. Yayında öyle diyorlar.