Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi açıdan ihtiyacı olacak ki? Maddi desen değildir? Kariyer desen, ne alaka Arabistan? Gözünü doyurma açısından ihtiyacı olabilir, ya da Seçil davasında duyum almıştır. Kaçma ihtiyacı hissetmiştir.belli ki işe ihtiyacı varmış hocanın buna rağmen okan buruk'un altını kazdıracak iş çevirmemiş. her ne kadar okan buruk'un performansı buna pek fırsat vermemiş olsa da algılarla, sosyal medyada buna girişilebilirdi. o yüzden ben kendisini takdir ediyorum. desteğini açıklasa çok farklı yerlere çekilirdi. ismiyle iyi gidişatı baltalamak istememiş, geri durmuş.
Tff'de çok yıpratırlar. Kendisi için tam bir mayın tarlası olur o deneyim. Her fırsatta önüne maziden birşeyler çıkartırlar, sürekli eleştirirler Yapı vs geyikleri arşa çıkar artık.Ben kendisinden bir kulüp almasını veya tff başkanlığına yürümesini beklerken kendisi arabistan, yunanistan gibi yerlerde hocalık kovalıyor. sanırım vizyon anlamında gözümde çok büyüttüm kendisini.