Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
@Gökhan Gelhocayı elestirmememi degerlendir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Gökhan Gelhocayı elestirmememi degerlendir
kotu oyun olsun kotu sonuc olsun diye bekliyorsunuz terim nefretinizi sergilemek için..şampiyonluklarda,iyi oyunlarda iyi sonuçlarda pek goremiyoruz sen ve senin türevlerini buralarda..simdi kalkmış eleştiri de yapmayalım mi diye salağa yatan sensin.burada gercekten eleştiri yapanlara kimsenin ses ettiği yok..
Aynen öyle.. Bu adını koymak istemediğim canlılar puan kaybı için pusuya yatıp dua edecekler neredeyse.. hocam ne koyduysa artık bunlara...
Yarın fb elenince anlaşılacak bu galibiyetin değeri![]()
Yok yere fenere fark attırıcan SıddıkYarın fb elenince anlaşılacak bu galibiyetin değeri![]()
yazacaktım ama adap gereği yazmadım.. kullandığımız kelimelere dikkat edelim, zira geri dönüşü olur her kelimenin..Biz normal insanız dostum. Beynimizi kullanarak biat etmeyi reddediyoruz
yazacaktım ama adap gereği yazmadım.. kullandığımız kelimelere dikkat edelim, zira geri dönüşü olur her kelimenin..
Bir tarafını kaldırıp son 4-5 mesajıma bakıp Hocaya yaptığım eleştirileri görürsen ne kadar sığ ve mesnetsiz konuştuğunu anlarsın belki.. hatta hiç sanmıyorum ama belki de utanırsın..
Biz
Forumu kirletme şahsi meseleye döndü iş.
Forumu kirletme şahsi meseleye döndü iş.. şahsi olarak halledilecek
Belki burada taraftarımız yok ama hepsi kalbimizde. Yavaş yavaş sahanın içerisinde gurur duydukları Galatasaray’ı getireceğiz inşallah
Ota boka zırlayan senin gibiler..eleştiri dediğin şey gerçekçi argümanlar ile olur..burada isimleri çoğu kişi biliyor hangi zamanlarda ortaya çıktığınızı da görüyoruz.mesaj sayımın az olması neyin ölçütü..uyelik tarihim belli.. daha çok okumayı tercih ediyorum.. yazdığın mesaj itici idi yazmak istedim..yazdığım mesajlar belli..kimseyi tahrik etmiyorum...insanlara salak diye hitap eden sensin.proveke etmenin lüzumu var mi..hocayı sevmeyebilirsin ama eleştiri adi altında saldırmak iyi niyetli değil..Hayırdır sen benim ne yazdığımı mı takip ediyorsun? Merak etme iyi oynadığımızda da buradayım ben. Salağa yattığım yok. Ota boka zırlamayı kesin de eleştirileri anlamayı öğrenin. Herifin 100 tane mesajı var gelmiş burada iyi günde neredesin diye hesap soruyor![]()