Fatih Terim: "Altyapıdan çıkan oyunculara şans veren bir takımız"

kotu oyun olsun kotu sonuc olsun diye bekliyorsunuz terim nefretinizi sergilemek için..şampiyonluklarda,iyi oyunlarda iyi sonuçlarda pek goremiyoruz sen ve senin türevlerini buralarda..simdi kalkmış eleştiri de yapmayalım mi diye salağa yatan sensin.burada gercekten eleştiri yapanlara kimsenin ses ettiği yok..

Hayırdır sen benim ne yazdığımı mı takip ediyorsun? Merak etme iyi oynadığımızda da buradayım ben. Salağa yattığım yok. Ota boka zırlamayı kesin de eleştirileri anlamayı öğrenin. Herifin 100 tane mesajı var gelmiş burada iyi günde neredesin diye hesap soruyor :D

Aynen öyle.. Bu adını koymak istemediğim canlılar puan kaybı için pusuya yatıp dua edecekler neredeyse.. hocam ne koyduysa artık bunlara...

Biz normal insanız dostum. Beynimizi kullanarak biat etmeyi reddediyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biz normal insanız dostum. Beynimizi kullanarak biat etmeyi reddediyoruz
yazacaktım ama adap gereği yazmadım.. kullandığımız kelimelere dikkat edelim, zira geri dönüşü olur her kelimenin..
Bir tarafını kaldırıp son 4-5 mesajıma bakıp Hocaya yaptığım eleştirileri görürsen ne kadar sığ ve mesnetsiz konuştuğunu anlarsın belki.. hatta hiç sanmıyorum ama belki de utanırsın..
Biz

yazacaktım ama adap gereği yazmadım.. kullandığımız kelimelere dikkat edelim, zira geri dönüşü olur her kelimenin..
Bir tarafını kaldırıp son 4-5 mesajıma bakıp Hocaya yaptığım eleştirileri görürsen ne kadar sığ ve mesnetsiz konuştuğunu anlarsın belki.. hatta hiç sanmıyorum ama belki de utanırsın..
Biz

Edit: Ben kime ne anlatıyorum ki. He arkadaşım he. Haklısın.

Yav bırakın neyi paylaşamıyorsunuz allah aşkına

071bf3a832a4f9dc052afe392ca13ab9.gif

Hayırdır sen benim ne yazdığımı mı takip ediyorsun? Merak etme iyi oynadığımızda da buradayım ben. Salağa yattığım yok. Ota boka zırlamayı kesin de eleştirileri anlamayı öğrenin. Herifin 100 tane mesajı var gelmiş burada iyi günde neredesin diye hesap soruyor :D
Ota boka zırlayan senin gibiler..eleştiri dediğin şey gerçekçi argümanlar ile olur..burada isimleri çoğu kişi biliyor hangi zamanlarda ortaya çıktığınızı da görüyoruz.mesaj sayımın az olması neyin ölçütü..uyelik tarihim belli.. daha çok okumayı tercih ediyorum.. yazdığın mesaj itici idi yazmak istedim..yazdığım mesajlar belli..kimseyi tahrik etmiyorum...insanlara salak diye hitap eden sensin.proveke etmenin lüzumu var mi..hocayı sevmeyebilirsin ama eleştiri adi altında saldırmak iyi niyetli değil..

Geri
Üst Alt