Fatih Terim: "Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım"

Hoca başta Arda gelseydi biraz homurdanma olurdu... Ama şimdi senin bu yaptığın ciddi ciddi herkesi çiğnemek. Sen ilk önce takımına top oynat. "Ocak ocak" dedin iki maç oynadın takımın hali belli. Bırak bu işleri kimse yemiyor artık. Şimdi sen Arda'yı getireceksin bir top oynamasın taraftar ebeni beller emin ol! Kredi mredi kalmaz, efsaneydi, imparatordu kimse dinlemez!

Son düzenleme:
Arda Turan'a şans verip sıkıntılı maçlarda kavgaya gönderecek sanırım. Suyu çıkmış adamı ne edecen.

Yeni gördüm bu açıklamayı yuuuuuuuuh evlatçı Terim...
Sabri'yi getiremedin bunu mu getirecen çek elini şu transferlerden

Arda hiçbir iş yapmasa da gelmeli.. Ne kadar rezillik yaparsa yapsın zamanında 700-800 bin euroya oynarken Aziz buna 5 milyon dolar teklif etti ancak Arda Turan reddetti.. Ben bunu unutmuyorum ki galiba herkez ya bu gerçeği bilmiyor yada bu beni alakadar etmez modunda ama biz Arda'yı satarsak yeri gelir herkes bizi satar..Fatih Terim bunun farkında..Yoksa Feghouli'nin yanına bize ekstra bir hızlı adam alınsa takım kanatlar kendine gelir ama Arda çok farklı bir modda da oynayabilir bizde..

Yav gelir gelmez, gelirse başarılı olur olmaz ayrı konu ama durup dururken medyanın ağzına laf verme huyumuzdan nefret ediyorum. Başkan ve Terim arasında belli ki kaliteli bir diyalog yok ama bir zahmet Galatasarayın menfaati için basına demeç vermeden önce aranızda bir konuşun anlaşın sonra medyaya vereceğiniz demeçlerde ağız birliği yapın. Benzer filmi Aysal döneminde de görmüştük, Allahtan M. Cengiz şişkin egolu biri değil yoksa çok daha büyürdü bu olay.

Bugün ola ki maç 2-2 bitse böyle rahat açıklama yapamazdı. Üstümüzde ki takımlar belli ki işlerini ciddiye alıyorlar. Bizimki ise 3 günde bir 33'lük evlâdım takıma dönsün, çok duygusalım bana dokunmayın tarzı beyanat veriyor. Biraz akıllı olunsa lokum gibi fikstür var, ortalığı bir anda karıştırabiliriz ama mevcut görüntü buna müsaade edecek mi emin değilim.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav gelir gelmez, gelirse başarılı olur olmaz ayrı konu ama durup dururken medyanın ağzına laf verme huyumuzdan nefret ediyorum. Başkan ve Terim arasında belli ki kaliteli bir diyalog yok ama bir zahmet Galatasarayın menfaati için basına demeç vermeden önce aranızda bir konuşun anlaşın sonra medyaya vereceğiniz demeçlerde ağız birliği yapın. Benzer filmi Aysal döneminde de görmüştük, Allahtan M. Cengiz şişkin egolu biri değil yoksa çok daha büyürdü bu olay.
Ardayi severdin eskiden

Soyadim revize edildikten sonra bana karsi ters yapmaya basladin ustad
Estf. Öyle bir şey söz konusu dahi olamaz. Bjk maç başlığında eski dostun Sarper ile iki lafın belini kırdık, tam bir soğuk nevale olmuş insanın ruhu daralıyor aklının bir köşesinde bulunsun bu bilgi.

--------

Bu arada Arda'nın olası transferi aşırı derecede dramatize ediliyor, garanti para almayacaksa ve yaptığı hatalardan ders çıkarıp pişman olduysa gelsin bu kadar büyütülmesi doğru değil bence.

Arda turan kesinlikle gelmemeli

Milli takim konusunda burak ve arda turan’in milli takimda yeri olmamali prim icin sabote ettiler dedigimde Nerden biliyorsun ordamiydin diye bu oyunculari savunanlarin simdi anti arda olmalari da komik

Fatih Terim düsmanligi galiba

Estf. Öyle bir şey söz konusu dahi olamaz. Bjk maç başlığında eski dostun Sarper ile iki lafın belini kırdık, tam bir soğuk nevale olmuş insanın ruhu daralıyor aklının bir köşesinde bulunsun bu bilgi.

--------

Bu arada Arda'nın olası transferi aşırı derecede dramatize ediliyor, garanti para almayacaksa ve yaptığı hatalardan ders çıkarıp pişman olduysa gelsin bu kadar büyütülmesi doğru değil bence.
Gelsede basarili olamaz ama Arda gelirse Gsliligimi askiya alirim protesto edelim kafasida garip

Arda efendinin son sezonunda kalma somon rengi formaya kadar baştan sona loser bir görsel iliştirelim şuraya.

gPmd43.jpg

Arda hiçbir iş yapmasa da gelmeli.. Ne kadar rezillik yaparsa yapsın zamanında 700-800 bin euroya oynarken Aziz buna 5 milyon dolar teklif etti ancak Arda Turan reddetti.. Ben bunu unutmuyorum ki galiba herkez ya bu gerçeği bilmiyor yada bu beni alakadar etmez modunda ama biz Arda'yı satarsak yeri gelir herkes bizi satar..Fatih Terim bunun farkında..Yoksa Feghouli'nin yanına bize ekstra bir hızlı adam alınsa takım kanatlar kendine gelir ama Arda çok farklı bir modda da oynayabilir bizde..

Geliyor gönlümün efendisi geliyor aslan parçası 22 ocak ta geliyor.
kaynak: kalbimin sesi
22 ocak 2005 ilk Galatasaray forması giydiği tarih.
22 ocak 2020 son imzasını atacağı tarih olacak inşallah.
Hatasız kul olmaz koçum sen takma kendi çok iyilik meleğiymiş gibi sana ayar çekenleri kafana.
Sanma kendini yalnız, biz yine buralARDAyız.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geliyor gönlümün efendisi geliyor aslan parçası 22 ocak ta geliyor.
kaynak: kalbimin sesi
22 ocak 2005 ilk Galatasaray forması giydiği tarih.
22 ocak 2020 son imzasını atacağı tarih olacak inşallah.
Hatasız kul olmaz koçum sen takma kendi çok iyilik meleğiymiş gibi sana ayar çekenleri kafana.
Sanma kendini yalnız, biz yine buralARDAyız.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_7048.JPG

Geri
Üst Alt