Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.404
- 14.034
- 1.728
Ardayi istemeyen adam cikip, Arda ile ilgilenmiyoruz ve almayi istemiyoruz der. Öyle birsey niye demiyor belli. Son gün Ardayi getirmek icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptım bile bu transfer dönemi de arda gelmeyince artık bu işin peşini bırakacak mısınız söz mü?Kalbini kırarım, yapma!
Ne yapsaydı dingilini biri gelip elini öptü çekse miydi?iyide arda konusunda heriflere malzemeyi sen verdin zaten be hoca.
arda konusunda başkanla ters düştüğü konusmasından bahsediyorumNe yapsaydı dingilini biri gelip elini öptü çekse miydi?
Gelirse? Hoca'nın yalancı olduğunu kabul edecek misin?Yaptım bile bu transfer dönemi de arda gelmeyince artık bu işin peşini bırakacak mısınız söz mü?
Ondan değil. Arda futbolu Galatasaray'da bırakmalı. Neden istemeyelim bizim evladımız gibi açıklamalar yaptı ondan sonra.Ne yapsaydı dingilini biri gelip elini öptü çekse miydi?
ilk haberler ciktiginda, arda ile baristik ve kariyerinde basarilar diliyorum diyip kapatabilirdiNe yapsaydı dingilini biri gelip elini öptü çekse miydi?
Yine kapandı zaten transfer olmayarakilk haberler ciktiginda, arda ile baristik ve kariyerinde basarilar diliyorum diyip kapatabilirdi
Cenk Ergün de yapardı sonra Nazifoğlu açıkladı kerhen Arda evladımız diyoruz dediOndan değil. Arda futbolu Galatasaray'da bırakmalı. Neden istemeyelim bizim evladımız gibi açıklamalar yaptı ondan sonra.
Niye yalancı olsun aksini söylememiş ama ben gelmeyecek diyorum her dönem olduğu gibi bu dönemde gelmezse bu arda sevdanızdan vaz geçecek misiniz üstat?Gelirse? Hoca'nın yalancı olduğunu kabul edecek misin?
Bu nedir?Fatih Terim: "Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım. Ona bu kapıyı açmamızdan yanayım. Yetiştiği aile, ocak tarafından bu imkan sağlanmalı dedim."
!!!
Bundan transfer edelim anlamı mı çıkıyor? Resmen sallama denir buna üstat salladı yani hocaFatih Terim: "Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım. Ona bu kapıyı açmamızdan yanayım. Yetiştiği aile, ocak tarafından bu imkan sağlanmalı dedim."
!!!
Geleceğe yatırım dedi.Niye yalancı olsun aksini söylememiş ama ben gelmeyecek diyorum her dönem olduğu gibi bu dönemde gelmezse bu arda sevdanızdan vaz geçecek misiniz üstat?
Hem başkan hem de hoca ters düşmedik diyor neden fenerli gazına geliyor ki taraftar hiç anlamış değilimarda konusunda başkanla ters düştüğü konusmasından bahsediyorum
Bugün mü dediFatih Terim: "Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım. Ona bu kapıyı açmamızdan yanayım. Yetiştiği aile, ocak tarafından bu imkan sağlanmalı dedim."
!!!