Fatih Terim: "Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım"

Cenk Ergün de yapardı sonra Nazifoğlu açıkladı kerhen Arda evladımız diyoruz dedi
Üstat ben onlar demedi demedim ki. Fatih hoca, Arda'nın elini öpmesine izin verdiği için mi koz veriyor dedin ben de hayır sadece o değil açıklamalar da yaptı dedim. Fatih hoca Arda konusunda yönetimle ayrı düşmeseydi medyaya koz vermezdi. Çok talihsiz açıklamalar yaptı. Zaten medya bizi karıştırmak için yer arıyor.

Fatih Terim: "Bazen bazısı tutmaz, değiştirmemiz icap eder. Bazen istediğinizi alamıyorsunuz, ya rakamınız yetmiyor, ya adam gelmek istemiyor, aldıklarınızın da en iyi olmasını istiyorsunuz. Hem en iyisi, hem en ucuzu, yok böyle bir dünya."

Hem başkan hem de hoca ters düşmedik diyor neden fenerli gazına geliyor ki taraftar hiç anlamış değilim
yav üstat git bi elini yüzünü yıka ne anlatıyorum sen neyi zorluyorsun halen . kendisine sorulduğunda hocanın söyleyeceği sey basitti "gündemimizde yok". bitti. hoca bi başladı baskanın yerinde olsam oyle demezdim soyle demezdim diye ee basında bunu yakaladı bırakır mı orayı kaşır durur.

Fatih Terim: "Arda Turan'a bu şansın verilmesinden yanayım. Diyorum ki bu sadece teknik bir karar değil. Ben zaten kararımı esasında söyledim. Benim söylediğim aile yaklaşımıyla bakabilen bizlerin, sizlerin, taraftarların ve camiamızın da talebi olmalı. Sadece teknik değil."

Fatih Terim: "Bazen bazısı tutmaz, değiştirmemiz icap eder. Bazen istediğinizi alamıyorsunuz, ya rakamınız yetmiyor, ya adam gelmek istemiyor, aldıklarınızın da en iyi olmasını istiyorsunuz. Hem en iyisi, hem en ucuzu, yok böyle bir dünya."
Arda'nın gelmesine zemin hazırlıyor. Taraftar uyanık olmalı.

Komedi tüm Galatasaray camiası ile dalga geçiyor artık bu kontrolünü yitirmiş Terim.

Terim al evinde besle Arda'yı maaşını da cebinden ver.Adama 1.5 senedir top oynamamış kendi ağzııyla itiraf ediyor teknik karar değil açıkta kaldı evladım diye alıyorum diyor.Utanması da kalmadı bu adamın

"Marcao'ya 2. sarı kartı gör dediniz mi?"

➩Fatih Terim: "Bizde böyle bir şey konuşulabilir mi? Bizim aklımıza hiç böyle şeyler gelmez, hiçbir zaman böyle bir şey söylemedim, düşünmedim de! Doğrusu neyse, oraya gider. Başkaları bizi ilgilendirmez."

yav üstat git bi elini yüzünü yıka ne anlatıyorum sen neyi zorluyorsun halen . kendisine sorulduğunda hocanın söyleyeceği sey basitti "gündemimizde yok". bitti. hoca bi başladı baskanın yerinde olsam oyle demezdim soyle demezdim diye ee basında bunu yakaladı bırakır mı orayı kaşır durur.
Ya sen haticeye değil neticeye bak kaç yaşında adam seyircinin keyfine göre mi açıklama yapacak

Boşa kurek salliosun reyz. :asd:

Arda gelecekse 0 para ile sadece hocanın yanında takılmak için gelmeli bu adam için kulübün kasasından çıkacak 1 tl bile haramdır sonra borç edebiyatı yapmasın kimse

Geri
Üst Alt