Fatih Terim: "Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım"

Şaka gibi! İki maç kötü oynasa her maç kesinlikle ıslıklanacak bir manyağı takıma ısrarla istemek ayrı bir manyalık.

Ek olarak teknik bir karar değil diyerek tüy dikiyor. Hocanın aklı takımda değil herhalde. Teknik taktik umurunda değil adamın!

Arda turan bitmis durumda selcuk’tan farki yok Son derece yanlis bir karar

Hadi teknik konulari gectim milli takimi sabote Eden bir oyuncuyu transfer etmek ne kadar dogru,birde Bunu prim icin yapti

İmkansızlıklar içinde imkan yaratmaya çalışıyormuş ! ULAN Türkiye'deki hangi takımdan daha imkansız daha kısıtlı kadron var be ! Utan be şu lafı söylerken . Arda konusuna değinmeyeceğim bile Selçuk'unu Arda'nı Belhanda'nı al git bir Arap takımına 70-80 dakika boyunca oyuna müdahale etmeden rahat rahat izle sonra !

İmkansızlıklar içinde imkan yaratmaya çalışıyormuş ! ULAN Türkiye'deki hangi takımdan daha imkansız daha kısıtlı kadron var be ! Utan be şu lafı söylerken . Arda konusuna değinmeyeceğim bile Selçuk'unu Arda'nı Belhanda'nı al git bir Arap takımına 70-80 dakika boyunca oyuna müdahale etmeden rahat rahat izle sonra !
Bu adam son yıllarda hep böyle,bu gece 11 tane transfer yap istediği bütün oyuncuları al 3-4 maç sonra haziranı bekleyin takımı değiştireceğiz taraftar bize güvensin falan demeye başlar.

hoca arda kadar kendi içinde risk alıyor. Bence de değer bu riske.

Fatih Terim: Beni yönetimle karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar.

also Fatih Terim: Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım.

gene ucu açık açıklamalar Arda'ya şans verilmesinden yanayım ama bu bir teknik karar değil ne peki siyasetten baskımı yiyorsunuz açık açık söyleyin

bende onu diyorum işte. Arda gelirse
Gelmeyecek ki. Diyorum ki yine gelmezse bu işin peşini bırakacak mısınız yoksa getirmek için totem yapmaya devam mı yaza mesela? Sanki gelse de eleştirsek der gibisiniz yani ne güzel koz geçerdi gibi algılanıyor dışardan benden söylemesi...

Fatih Terim: "Burada hatalarının bedelini bir ödemiş bir Arda var. Hala da ödemeye devam ediyor. Böyle bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu sadece teknik bir karar değil, onu da söyleyeyim. "

Ligin devre arasi kendisine iyi gelir biraz düzelir diyorum da suuru hala yerine gelmemis.

Geri
Üst Alt