Fatih Terim: "Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım"

gene ucu açık açıklamalar Arda'ya şans verilmesinden yanayım ama bu bir teknik karar değil ne peki siyasetten baskımı yiyorsunuz açık açık söyleyin
Yok evladı baktı alıcısı yok açıkta kalacak 4-5 milyon alır galatasaray üzerinden para yemeye devam eder diye istiyor işte.Koca kulübü çiftlik yapınca istediğine veriyorsun parayı

Yav zaten olaya sportif olarak bakan akıl sağlığı yerinde olan kimse ardayı transfer falan etmez. 3. lig topçusu seviyesinde şuan.

Olay tamamen FT nin bitmek bilmeyen evlatçılığı. Sırf bu yüzden de selçuk inan her maç ilk 18 de.

Al ardayı ver 2m euro rahatla, bizde şu boktan futbolu izlemeyiz bizde rahatlarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

takım şu haldeyken burak da gelse, arda burak selçuk ve belhanda terimin dizlerinde aile pozu :asd:

Yav zaten olaya sportif olarak bakan akıl sağlığı yerinde olan kimse ardayı transfer falan etmez. 3. lig topçusu seviyesinde şuan.

Olay tamamen FT nin bitmek bilmeyen evlatçılığı. Sırf bu yüzden de selçuk inan her maç ilk 18 de.
Zamanında Aydın Yılmaz'ın sözleşmesini de uzatmıştı taraftarın istemediği halde. Yönetimle, taraftarla bu kadar inatlaşmayı seven bir başka hoca daha yok.

Bi sürü laf ediyo ama hep üstü kapalı dolambaclı anlaşılmaz şeyler

Gelmeyecek ki. Diyorum ki yine gelmezse bu işin peşini bırakacak mısınız yoksa getirmek için totem yapmaya devam mı yaza mesela? Sanki gelse de eleştirsek der gibisiniz yani ne güzel koz geçerdi gibi algılanıyor dışardan benden söylemesi...
çok mogurdanıyon

Bize hayırlı olsun demek düşer. Bu hocanın alacağı bir risk olacak. Ben Arda konusunda nötrüm. Çünkü şampiyonluk şansımızı çok düşük görüyorum. Takimda istek yok. Arda bunu katabilir mi diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt