Fatih Terim: "Artık bilinsin ki kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım"

bu yönetimin fb yönetiminden farkı yok gözümde artık

aşağılık herifler taraftara bütün yaz yalan attılar, gereken transferleri yapmadılar. şimdi de hocayı harcamaya çalışıyorlar. 70 yaşına gelmiş adam tek başına kulüp için uğraşıyor, hakkını savunuyor. yönetim ne yapıyor? ısmarlama haberleri ve yaptıkları açıklamalar ile hocayı bitirmeye çalışıyor. fb medyasının yapamadığını bizim yönetimimiz yaptı, takımı mahvetti.

Cengiz yonetimi bu konusma ile, pratikte bugun bitti. Eger ki neticeleri yer Terimi gonderirlerse ayri. Imkansiza yakin. Gitmeleri de lazim artik.

Terim, Aysal doneminde seni koparan egon oldu. Eleman dendigi icin Yildirima kosa kosa gittin. Hem de sampiyonlar liginde iken o cok sevdigin Galatasarayini birakip kactin.

Kisaca egondan cok kimseyi sevmiyorsun. Birakin boyunuzdan buyuk laflari. Is yapin yeter.

Her cagirdigimda iki dakikada koşarak yanıma gelir dersen cevabini iste boyle alırsın.

Bence hem başkanı ben teknik direktörü değiştirmek lazım.
Adamın kavga etmediği bi yönetim yok.
Milli takım kapısı da kapalı tabi, gidecek yeri yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bravo. Kisisel kavgalarindan usandik artik surekli bir sorun yaratiyor futbol ile ilgilenmiyo.

Cengiz yonetimi bu konusma ile, pratikte bugun bitti. Eger ki neticeleri yer Terimi gonderirlerse ayri. Imkansiza yakin. Gitmeleri de lazim artik.

Terim, Aysal doneminde seni koparan egon oldu. Eleman dendigi icin Yildirima kosa kosa gittin. Hem de sampiyonlar liginde iken o cok sevdigin Galatasarayini birakip kactin.

Kisaca egondan cok kimseyi sevmiyorsun. Birakin boyunuzdan buyuk laflari. Is yapin yeter.
terim dediğin gibi ''ego'' konusunda aynı terim olsaydı 1 yıldır yönetimin dediklerini yutmazdı. eski dediklerine katılıyorum, tamamiyle ego savaşıydı aysal ile arasında olanlar.

terim dediğin gibi ''ego'' konusunda aynı terim olsaydı 1 yıldır yönetimin dediklerini yutmazdı. eski dediklerine katılıyorum, tamamiyle ego savaşıydı aysal ile arasında olanlar.
Şartlar yutmasını gerektiriyordu. Çünkü sıkça belirtildiği gibi gideceği başka yer yok. Gidecek yeri olsa yemezdi emin ol. Şimdi niye konuştu peki? Çünkü yönetimin gidici olduğunu gördü ve rüzgara gore konum aldı. Yeni yonetim kim olur bilinmez lakin terim yeni yönetimle bir sezonu garantiledi. Biz de bir sene daha rezil futbol izlemeyi garantiledik. HO.

M.cengiz bu açıklamaların altında kalmaz pandemi sebebiyle erken seçim yapılamıyor taraftar zaten gelemiyor hocayı göndermesi için herşey müsait

Hocayı gönderecek bir yönetim yok... hoca gönderir yönetimleri bu saatten sonra yada kendisi gitmeye karar verir ancak.

Galatasaray tarihinin en büyük efsanesi bence Fatih terimdir.

Hocayı gönderecek bir yönetim yok... hoca gönderir yönetimleri bu saatten sonra yada kendisi gitmeye karar verir ancak.

Galatasaray tarihinin en büyük efsanesi bence Fatih terimdir.
Takımın isminide degiştirelim terim yapalım kıcı kırık erzurumu yendi ya yenilse bunları dermiydi acaba

M.cengiz bu açıklamaların altında kalmaz pandemi sebebiyle erken seçim yapılamıyor taraftar zaten gelemiyor hocayı göndermesi için herşey müsait

Mustafa cengiz oyle kinci ve ani kararlar alacak birine benzemiyor. Ben olsam bu gece kovardim mesela :D Saka bir yana baskanin kendisi acisindan kovmaması gerekir. Bu sene her turlu son senesiyken bir de terim sevdalılarını karsisina alip basını agritmasi ve kotu veda etmesi hos olmaz. Terim kovulacak, apo istifa edecek, sonra bunlar sucukculari mamalayip başkanın ustune salacaklar, sosyal medyada baskanin ne anası ne babası kalacak, apo arkadan sallayacak, yeni gelen td igrenc bir ortamin icine girecek vs. Hiç gerek yok.

Geri
Üst Alt