Fatih Terim: "Artık bilinsin ki kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım"

M. Cengizin giderayak kovarak taraftari karsisina alma ihtimali yok zaten. Keske olsaydi. Maalesef gelecek sezon da yandi. Gelecek sezon yeni yönetim ve terimle devam. Terim kendisi acısından cok iyi bir hamle yaptı.

1 senedir buna oynuyordu zaten

ya yönetimi kendine köle yapacaktı ya da mağdur olacaktı

buna odaklandığı kadar sahaya odaklanmadı

6 ayı bile çıkaramayacak haldeler.aralık ayında yasak kalkarsa hemen seçime gidilmeli ki başkan da gideceğim dedi zaten
Üstat kış gelince pandemi artar yaz gelince düşer önlem mönlem hikaye dedik diye başlıklardan atıldık ama bu böyle istediğin kadar önlem al hava sıcaklığıyla alakalı yani bu bir üsye bu kadar basit hayatta aralık ayında yasak kalkmaz. Yaza turizm sezonuyla beraber hava ısınınca kalkar çünkü biz kuzey yarım küredeyiz. O zaman da zaten normal seçimler gelir...

Baskandan cok bulunur ama FT birtane var.

hedef23

Fatih hocayi cok sevdigimi burada defalarca belirttim ama avrupada son donemde yasadiklarimiz rezillikleri ve ligin en pahali kadrosunun oynadigi kotu futbolu gormemezlikten gelecek degilim.

Diger taraftan M.Cengiz yonetimi kadar ust uste kâr aciklayan son yonetim Alp Yalman yonetimiydi.

Dolayisi ile baskandan cok yok bizde.

Albayrak ve yusuf gunayi sepetlemeli. Ama buyuk ihtimal sagligi sebebi ile aday olmayacak tekrar. Sonra goruruz neler oluyor. Tipki Mondragon, Falko gotz, Stumpf, Melo, Sneijder ve Gomisi yolladigimizda kazandigimizi sandigimiz gibi olur!

Mustafa Cengiz gittigi an dursunun hizmet ettigi siyasal olusumun diger kuklasi gelecek, kim gelecek baska?

Hoca olup dunya uzerinde bu aciklamalari yapacak baska billurlu hoca varmi?

Billur reis olur kendileri

nefOkZC7hqhEpn-ARtvimBuY5Tj7v85sQqmqWgXwt6qkjz7fb9ae0OUvps-HyzLAX07DfRzG8Qo4WdQuCdehquDP3U2yJWSD4Kqg1ozpP-Aa4c4zUef-CCk5BIsSV9TrYlB4ygHUhiBJrnGwGbj09Mw

Hocam yönetimi göndermek istiyorsun. Bunda hemfikiriz. Bende Mustafa Cengiz başkanı artik yetersiz buluyorum. Kendisi bence cok durust ve akli selim biri. Lakin Galatasaray baskanligina hafif geliyor artik sanki. Agirligi yok. Birde bunun yanina hastaligin getirmiş olduğu ekstra bir yük var ve bence artik başkan cok eziliyor. Kendi ve Galatasarayin gelecegi için cekilmek bence en erdem davranis olacaktir.

Gelelim hocam asıl meseleye. Bence artik seninde birakmayi dusunmen gerek. Hocam olmuyor. Avrupada yoklari oynuyoruz. En son nezaman Avrupada galibiyet aldık hatirlamiyorum. Galatasaray markasi zaten başlı başına her sene Turkiye gibi bir ulkede sampiyonluga oynamaya yetecek bir markadir. Ama hocam senin görüşün bu takimi ileri goturmuyor kanaatindeyim. Avrupa hayalinide kendin çöpe attin 'Avrupa ile aramizdaki makas cok açıldı diye'. Inancin yok. Oynadigimiz oyun ortada. Ben pek memnun degilim hocam. Seni sever sayarim, ama zamani geldi sanki

Üstat kış gelince pandemi artar yaz gelince düşer önlem mönlem hikaye dedik diye başlıklardan atıldık ama bu böyle istediğin kadar önlem al hava sıcaklığıyla alakalı yani bu bir üsye bu kadar basit hayatta aralık ayında yasak kalkmaz. Yaza turizm sezonuyla beraber hava ısınınca kalkar çünkü biz kuzey yarım küredeyiz. O zaman da zaten normal seçimler gelir...
dernek seçimleri konusunda bi çözüm bulunmalı devlet tarafından.fiilen bitmiş bi yönetim 6 ay daha zorla başımızda durursa çok büyük zararları olur.sonra da yıllarca fener şampiyonlukları izleriz

ekonomiyi liseli olmayanlar düzeltecek sonra külübün başına bir liseci geçip har vurup harman savuracak. Coğrafya kaderdir, her 10 senede bir ekonomik kriz TÜRKİYE'dir.

Yaw bu sene resmen sampiyon olamayacagiza getirdi ama bizim taraftar Fatih Terim kirmizi cizgimizdir diyor. Su aciklamayi Agustos veya Eylul ayinda yapsa eyvallah, destek de veririm ama rezil kadroyla baslayip, bir de sampiyonlugun zor oldugunu gorunce hemen yonetime salla, yeni yonetime de suc benim degil mesaji ver :) Taraftara soz vermismis, madem bizi dusunuyorsun, herseyi tek tek acikla sonra da istifa et. Kimse neden istifa ettin diye sitem etmezdi.
Şartlar yutmasını gerektiriyordu. Çünkü sıkça belirtildiği gibi gideceği başka yer yok. Gidecek yeri olsa yemezdi emin ol. Şimdi niye konuştu peki? Çünkü yönetimin gidici olduğunu gördü ve rüzgara gore konum aldı. Yeni yonetim kim olur bilinmez lakin terim yeni yönetimle bir sezonu garantiledi. Biz de bir sene daha rezil futbol izlemeyi garantiledik. HO.

yalı cocugu ve fenerle ilgili öngörülerin bu yıl patlayacak gibi üstat yalı çocugu hertür riski göze aldı kaçmamak adına

dernek seçimleri konusunda bi çözüm bulunmalı devlet tarafından.fiilen bitmiş bi yönetim 6 ay daha zorla başımızda durursa çok büyük zararları olur.sonra da yıllarca fener şampiyonlukları izleriz
Fener babayı alır sonunda da Koç Feneri nah şampiyon olurlar bu kadroyla üstat

yalı cocugu ve fenerle ilgili öngörülerin bu yıl patlayacak gibi üstat yalı çocugu hertür riski göze aldı kaçmamak adına
Bu yıl da karavana çekecek 2-3 sene sonra da Feneri satın alacak bu kadar parayı batırdığınız ailesine, holdinge izah edemez yatırım der fenerlileri satın alır ama asla aziz zamanındaki gibi bile ara sıra kupa filan bile alamaz.

Baskan iyi, kulübün borçlarını azalttı ama yönetim kurulu kotu diyenlere benim birkaç sorum olacak.
1) Baskanin hangi özellikleri iyi ?
2) Yönetim kurulunu bu baskan oluşturmadı mi ?
3) Borçları nasıl azalttı ? Iyi bir sponsor bularak gelirleri mi arttırdı ? Yoksa GS Store'larin gelirlerini mi arttırdı ?
4) Borçların azalmasinin sebebi Sampiyonlar Ligi gelirleri ve fair play anlaşması sebebiyle bu gelirlerin transfere harcanamamasi degil mi ?
5) Sampiyonlar Ligi geliri yokken bu senede borçlar azalacak mi ?
6) Goreve geldiginden beri futbolcu kadrosu her sene bir sene öncekinden daha kotu degil mi ?

Dursun Özbek'in kurduğu kadro ve Fatih Terim sayesinde iki kere sampiyon olundu. Fair play anlaşması sebebiyle Sampiyonlar Ligi gelirleriyle borçlar azaldı. Kadrodaki iyi oyuncuları satti, satması gerekenleri satamadı. Giden iyi oyuncuların yerlerinide dolduramadı. Bu saatten sonra ne sportif basari şansı kaldı nede borçları azaltma şansı. Bu başkanın iyi niyetli olmasından baska hiçbir iyi özelliği yok; sadece iyi niyetli olmakta başkanlık icin yeterli degil. Bence bu baskan Dursun Ozbek'den bile daha kotu bir baskan.

Bu yıl da karavana çekecek 2-3 sene sonra da Feneri satın alacak bu kadar parayı batırdığınız ailesine, holdinge izah edemez yatırım der fenerlileri satın alır ama asla aziz zamanındaki gibi bile ara sıra kupa filan bile alamaz.

Satın almaz da o kadar parayı verdikten sonra gitmez de.

Geri
Üst Alt