Fatih Terim: "Artık bilinsin ki kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım"

Twitter karman çorman ortalık karışmış. Son güncellemeleri biri bana yazabilir mi takip edemedim bişey mi oldu

Mustafa cengiz oyle kinci ve ani kararlar alacak birine benzemiyor. Ben olsam bu gece kovardim mesela :D Saka bir yana baskanin kendisi acisindan kovmaması gerekir. Bu sene her turlu son senesiyken bir de terim sevdalılarını karsisina alip basını agritmasi ve kotu veda etmesi hos olmaz. Terim kovulacak, apo istifa edecek, sonra bunlar sucukculari mamalayip başkanın ustune salacaklar, sosyal medyada baskanin ne anası ne babası kalacak, apo arkadan sallayacak, yeni gelen td igrenc bir ortamin icine girecek vs. Hiç gerek yok.

Başkan bu aralar lise çağındaki atarlı ergenler gibi ne yapacağı belli olmuyor 6 ay sonra zaten gidecek bunun rahatlığıyla her şeyi yapabilir böyle bişi olursa benim için süpriz olmaz :D

Bu açıklamalardan bu oyuncu kadrosu şampiyonluk için yetersiz,bu yönetim de bu oyuncu kadrosunu güçlendirme konusunda yetersiz.Eğer şampiyon olmak istiyorsak Galatasaray'in âli menfaatleri için Ocak transfer dönemine kadar bu yönetimin gitmesi,takıma da takviye yapılması gerekir manası da çıkabilir!

Bence başkan kalmali.

Daha iyisi elimizde yok. Ama ekibini yollamali.

Ne yazikki cok sevdigim FT yi de yollamali. GS yeni yüzlerle devam etmeli.

Twitter karman çorman ortalık karışmış. Son güncellemeleri biri bana yazabilir mi takip edemedim bişey mi oldu
Taraftar grupları hocanın yanında olucak, Galatasaray lisesi zaten sevmiyor mevcut yönetimi.

Konuyu özetlersek dursun özbek döneminden beter tekme tokat gidecekler gibi.

Taraftar grupları hocanın yanında olucak, Galatasaray lisesi zaten sevmiyor mevcut yönetimi.

Konuyu özetlersek dursun özbek döneminden beter tekme tokat gidecekler gibi.
Başkan da yönetim de hoca da gitmeli.
Eğer varsa uluslararası ağı olan bir başkan ya da en kötü yönetim kadrosu gelmeli, Altur Turizm ile "Geze Geze Anadolu" tadında bir yönetim değil.
Hoca olarak Bielsa ekolüne uygun bir adam getirilmeli.

La hocayı gönderemezler ne göndermesi. O tazminatı karşılayacak bi bütçe yok kulüpte. Hadi onu göze aldılar taraftar yıkar o stadı kafalarına geçin o işleri. Devre arasına kdar böyle gider. Devre arası seçim kararı çıkar artık bi şekilde o seçim olur

La hocayı gönderemezler ne göndermesi. O tazminatı karşılayacak bi bütçe yok kulüpte. Hadi onu göze aldılar taraftar yıkar o stadı kafalarına geçin o işleri. Devre arasına kdar böyle gider. Devre arası seçim kararı çıkar artık bi şekilde o seçim olur
Yok artik terim bi de bizden tazminat mi alacak.

Bu saatten sonra inatlaşmak herkese zarar verir. Ama en çok da Galatasaray'a. Başkan aklı varsa güzellikle ayrılır. Yarından tezi yok seçim günü belirler ve aday olmaz. Aksi halde oluşacak kaos ve kavga ortamını göğüsleyecek sağlık durumu kalmayabilir ve bunu kimse istemez.

Fatih Terim'in en iyi yaptığı iş, tek sözüyle yönetimi işaret etti bu saatten sonra Galatasaray camiası içinde destek göreceklerini zannetmiyorum. Fatih Terim gerçekten ağır bu konuda ters gitmemek gerekiyor

Başkan da yönetim de hoca da gitmeli.
Eğer varsa uluslararası ağı olan bir başkan ya da en kötü yönetim kadrosu gelmeli, Altur Turizm ile "Geze Geze Anadolu" tadında bir yönetim değil.
Hoca olarak Bielsa ekolüne uygun bir adam getirilmeli.

Uluslararası bağı olan başkan ve yönetimlere katılıyorum, ama teknik direktör meselesi bu ekonomik durumda kim gelirse gelsin burda yaşama alanı yok. Fatih Terim giderse bundan daha iyi olmayacağız şu an itibariyle.

para lazım kulübe. para kaynağı olan yönetim gelmeli.

yönetimimizin savunduğu tff limiti totomuza girmiş vaziyette.

bu yönetimin bir an önce istifa etmesi lazım artık. gittikçe batıyorlar.kulüp sahipsiz resmen
Edemezler zaten Mustafa Cengiz ameliyat sonrası aday olmak konusunda isteksizdi. Seçimlere zaten kaç ay kaldı? 6 ay için mal mıyız da olağan üstü kongre yapalım.

Elimize ne geçecek? Cidden söyleyin bilelim. Yahu seçimlere sadece bizde değil emetliler derneğinde bile yapamıyorsun. Namümkün bekleyin normal süresi bitecek zaten.

Bence hem başkanı ben teknik direktörü değiştirmek lazım.
Adamın kavga etmediği bi yönetim yok.
Milli takım kapısı da kapalı tabi, gidecek yeri yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yalnız bu sefer çok dayandı.cengiz çok kaşındı çok laf attı hocaya çok pot kırdı,transferlerdeki rezillik ortada. hoca yine iyi dayandi,ben olsam çoktan saydırmıştım bunlara

Edemezler zaten Mustafa Cengiz ameliyat sonrası aday olmak konusunda isteksizdi. Seçimlere zaten kaç ay kaldı? 6 ay için mal mıyız da olağan üstü kongre yapalım.

Elimize ne geçecek? Cidden söyleyin bilelim. Yahu seçimlere sadece bizde değil emetliler derneğinde bile yapamıyorsun. Namümkün bekleyin normal süresi bitecek zaten.
6 ayı bile çıkaramayacak haldeler.aralık ayında yasak kalkarsa hemen seçime gidilmeli ki başkan da gideceğim dedi zaten

Geri
Üst Alt