- 1 Ağustos 2014
- 62.990
- 73.253
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Edemezler zaten Mustafa Cengiz ameliyat sonrası aday olmak konusunda isteksizdi. Seçimlere zaten kaç ay kaldı? 6 ay için mal mıyız da olağan üstü kongre yapalım.
Elimize ne geçecek? Cidden söyleyin bilelim. Yahu seçimlere sadece bizde değil emetliler derneğinde bile yapamıyorsun. Namümkün bekleyin normal süresi bitecek zaten.
Bu kulup icin bir iyilik yap, kaos cikarma. Sen artistlik yapacaksin diye kulup cikarlarina aykiri davranamazsin. Yaptigin-isin karsiligini milyonlarla aliyorsun. Maasli bir elemansin. TD'den fazlasi degilsin. Yok, eger yonetimde gozun varsa o milyonlari birakip aday olursun.
Galatasaray kulubunun baskanlik makamini kimse hafife alamaz. Adinin ne olduguda hic onemli degildir. O makama saygi gostermek Galatasaray’a saygi gostermektir. Dunyanin hicbir profesyonel kurumunda yaptiklari ne olursa hicbir calisan baskanlik makamina ayar veremez. Verirse, sonunda olacaklar bellidir. Basarisiz olan herkes eninde sonunda defolup gider. Transfer yapmayi beceremeyen yonetim ne kadar basarisizsa 3 yildir bu takima hicbirsey katmayip ustune ustluk takimi tonla futbol fakiri futbolcuyla dolduran, onune gelenin teknik adamlik dersi verdigi Fatih Hocada o kadar sucludur. Sirayla hepsi defolup gidecekler. Once bi yonetimden kurtulalim bakalim.4 sene öncesine kadar ismini bile duymadigimiz bir adam 40 senedir Galatasaray'la olan, 8 şampiyonluk yasatmış Fatih Terim'e artistlik yapabiliyorsa, Fatih Terim'de o adama artistliğin kralını yapar. Galatasaraylılar icin Metin Oktay neyse Fatih Terim'de en az O'dur.
Galatasaray taraftarı Fatih Terim'i eleştirebilir, bende hep eleştiriyorum ama kimsenin Fatih Terim'e artistlik yapmaya, basın yoluyla laf sokmaya hakki yoktur. 4 senedir her transfer doneminde ayni hataları yapan bir başkanın eleştiri yapmayada hakki yoktur.
4 sene öncesine kadar ismini bile duymadigimiz bir adam 40 senedir Galatasaray'la olan, 8 şampiyonluk yasatmış Fatih Terim'e artistlik yapabiliyorsa, Fatih Terim'de o adama artistliğin kralını yapar. Galatasaraylılar icin Metin Oktay neyse Fatih Terim'de en az O'dur.
Galatasaray taraftarı Fatih Terim'i eleştirebilir, bende hep eleştiriyorum ama kimsenin Fatih Terim'e artistlik yapmaya, basın yoluyla laf sokmaya hakki yoktur. 4 senedir her transfer doneminde ayni hataları yapan bir başkanın eleştiri yapmayada hakki yoktur.
Hoca yönetime saydıra bilir ama başkan hocaya saydıramaz öylemi takım rezil durumda ne zamandır ama hoca haric herkez suclu klübün anahtarını terime verinde herkez rahatlasınyalnız bu sefer çok dayandı.cengiz çok kaşındı çok laf attı hocaya çok pot kırdı,transferlerdeki rezillik ortada. hoca yine iyi dayandi,ben olsam çoktan saydırmıştım bunlara