Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.517
- 20.731
- 2.738
bu forum adamı zorla terimci yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocanın yönetime saydırdığını hatırlamıyorum düne kadar. hatta herkes yönetimin transferdeki rezilliklerine sessiz kalıyor,yönetimi savunuyor diye hocayı eleştiriyordu. yöneticilerinse maşallah ağzı durmuyor ağız ishali olmuşlar. biri twitterdan hocaya sallıyor biri arkadaş ortamında sallıyor. hocayı saha içi konularda en sert şekilde eleştiriyorum herzaman ama bu yönetim çok kaşındı terim de doğal olarak cevap hakkını gayet düzgün bi üslupla kullandı dün.Hoca yönetime saydıra bilir ama başkan hocaya saydıramaz öylemi takım rezil durumda ne zamandır ama hoca haric herkez suclu klübün anahtarını terime verinde herkez rahatlasın
herşeyi anlarım da galatasarayın altını oyan bu rezil yönetime karşı bile terime sallayacak kadar düşmanlık beslemek de cidden sorunlu bi düşünce yapısı. hoca futbol oynatmıyor, genç oyuncu düşmanı, çağdışı futbol anlayışı var bu fikirlere ben de katılıyorum ama bu yönetime gereğinden fazla sessiz kaldı çok önceden sallaması lazımdı. o sustu bi de üstüne yönetim sürekli taciz atışı yaptı hocaya.İyi zamanda ortada olmayıp kötü bir döneme girdiğimizde köstebek gibi ortaya çıkanlar çıktıkları deliğe geri dönsünler bir zahmet
3-5 seyirci istiyor diye hoca gidecek değil.
Son senesiydi galiba84 kadrosunun kaptani degil miydi terim?
Kulup dingonun ahiri. Fatih Terim'in bu sekilde davranmaya hakki yok. Sen teknik direktor olarak baskani ve yonetimi nasil boyle hedef almaya cesaret gosterirsin cidden ilginc.
Bazilari da yonetimin futbolla ilgili konularda Fatih Terim'i dinlemedigini soyluyordu.
Yahu yonetimi gram takmayan bir adam var. Isler kotu gittigi anda da her firsatta sirtlarindan bicaklayan biri var.
Dort senedir rezil futbol oynatiyor ve cok elestirdigim bu yonetim kendisini bir kez televizyonlar onunde elestirmedi. Ki elestirilmeyi hak ediyor. Ona ragmen Fatih Hoca onlarin altini oyuyor stratejik sekilde.
Ligdeki kuluplerin cogundan bes/alti kat fazla maas odeyen kulubun teknik direktoru surekli kadrom yeterli degil diye agliyor. Biktik yahu. Bir kez de cikip mactan sonra futbolu konus.
Oynattigi futbol utanc verici.
Gerci o da hakli bu forum dahil her yerde kraldan cok kralcilar var.
Mac sirasinda herkes oynanan futbola kufur ediyor, adam cikip bir aciklama yapiyor hop tum gundemi degistiriyor. Bu aciklamalardan sonra kaciniz futbolu elestirmeye devam etti. Adam sak diye gundemi degistirdi. Helal olsun.
Hakikaten bu konuda oldugu kadar modern futbol oynatma konusunda basarili olsa cok iyi top oynatacagina eminim.
Simdi bir iki soru soralim:
Scout ekibini yillar once kendisi getirmedi mi?
Diagne'yi kendisi aldirmadi mi?
Babel'i kendisi aldirmadi mi?
Jimmy'i kendisi aldirmadi mi?
Sener'i kendisi aldirmadi mi?
Falcao'yu kendisi aldirmadi mi?
Arda'yi yonetimle restlesip aldirmadi mi? Baskan soyledigi sozleri yutup, boyun egmedi mi?
Haklisiniz, her iyi seyi Fatih Hoca ve muthis Scout ekibi yapti (Luyindama ve Marcao gibi) ama her yanlisi yonetim yapti.
Yonetim tum fos cikan adamlari aldirdi.
Yonetim ilk geldiklerinde cosan adamlari, FT antremani yedirdikten sonra kotu oynatti.
Yonetim takimi kosturmuyor.
Yonetim Feghouli'ye aman topu kaptirinca geri donme, hali sahada oynar gibi yurumeye basla diyor.
Yonetim Feghouli'yi her mac 11 oynatiyor. (Nihayet bu hafta kadroya almadi. Tebrik edelim kendisini)
Yonetim Belhanda'ya orta alanda surekli top kayiplari yap, golge pres yap, 18 onunde takip etmen gereken adami tamamen bos birakip goller yedir diyor.
Yonetim defans arkasina her atilan topun tehlike yaratmasini sagliyor.
Yonetim defansta adam dagiliminin dogru yapilmasina karsi.
Arkadaslar takim kosar, mucadele eder ama eksiklerden/kalitesizlikten kazanamaz o zaman hocaya saygi duyariz.
Bazi seyleri birbirinden ayirabilmek lazim. Bu futbolun aciklamasi yok.
Sahada igrenc futbol vardi. Fatih Hoca gundemi carpitmak icin TFF, FFP, hakemler, yoneticiler, Avrupa Maclari bizi yoruyor, rakibimiz bir ekstra gun dinlendi, dun gece bir futbolcumuz kabus gordu, birinin yorgani sirtindan dustugu icin usutmusden sonra simdi de hoca kendi yonetimine sardi.
Yeter yahu ayiptir. Bir kez futbolu konus.