Fatih Terim Ateş Püskürdü!

Var mar hikaye, iki fark yakalamisin evinde bunu koruyacak veya farki acacak hamle yapmiyorsan ve ancak mac beraber olunca birde yanlis hamle yapiyorsan selcuku oyna sokarak varlarin bahane olur ancak.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hoca ceza YIYECEKSIN BU BELLI. Bundan sonra ESKIYE DÖN kendini TUTMA! Olan oldu

Var mar hikaye, iki fark yakalamisin evinde bunu koruyacak veya farki acacak hamle yapmiyorsan ve ancak mac beraber olunca birde yanlis hamle yapiyorsan selcuku oyna sokarak varlarin bahane olur ancak.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aynen bunu herkes biliyor hoca dahil ama bunu konusmak yerine vay efendim fırat onu yaptı bunu yaptı vardı yoktu

hakemden önce kendimiz verdik oyun olarak rakibe bu avantajı

bu konusmalari onceden yapacaktin hoca. firat denen art niyetli dy in bunlari yapacagi belliydi. sen niye son 5 dakikaya kadar bekledin oyuncu degistirmek icin

Hocam ateş püsküreceğiz tamam ama kendimize de bakalım. Kenarda Yunus varken, Feghouli varken Selçuk hamlesinin mantığı nedir? İlk yarı sonu çıkması gereken Rodrigues ile devam etmek nedir? Selçuk hamlesi ile can çekişen orta sahayı Ndiaye hamlesi ile tamamen boşaltmak nedir?

Ben bu işi çözemedim.Forumun eskileri ve moderatorler in whatsapp grubu mu var? beyler pozisyonlar temiz maçı biz elimizle verdik.Suçlu biziz yazın.Millette başlıklara hücum edip bizim anamıza sülalemize sövsün diye makara mı yapıyorsunuz?

Şu maçta dönen dümeni görmemek için kör olmak gerekir.Ya da trollüyorsunuz.Trollüyorsanız bilelim yazık ananıza küfür ediliyor çünkü.

Küme düşme potasındaki Feneri kendi saha ve seyircin öününde yenemiyorsan, baska ne zaman yeneceksin hoca?? Hikaye anlatma.

Tamam da hoca takım ne oynadı ? Fırat ne olduğunu biz de biliyoruz da VAR falan komik olmuş baya. Bu gibi açıklamalar geleceğe dair ümidimi daha da kırıyor, suçluyu bulmuşlar yükleniyorlar kimse de çıkıp bu takımın hali ne demiyor.

maxresdefault.jpg

Bu efelenmeler ile hedef değiştiriyor.
Önce lakayit oyuncularina sahip çik.

2-0 öndeyiz topu alam oyuncu boşta arkadaşı varken fantazi yapıp çalım atmaya çalışıyor ve topu kaybediyor.

Tüm suç sende.

Korkak Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer paralarını çöplere verdiren terim İSTİFA!

Tüm yaz yatmışsınız hoca. Evet yatmışsınız diyorum çünkü sende zerre hazırlanmamışsın hele hele mental olarak.

sent via GSC

Hahahahaja ateş püskürmüş
Oynattığın futbola bak hoca önce.

Tüm yaz yatmışsınız hoca. Evet yatmışsınız diyorum çünkü sende zerre hazırlanmamışsın hele hele mental olarak.

sent via GSC

Mal gibi kampı bırakıp Arabistan çölüne dayak yemeye 100.000 Dolar için maça gidersek normal bunlar.

Bunu planlayan ya da direten kimse o kampın içine edendir. Benzerini geçen sezon Çin'e giderek Beşiktaş yapmıştı.

Üzerine gidip elinde ki en iyi forveti satıp, yerine Eren denen müzmin sakat ruhsuza mahkum ediyorsun bizi.

İşte gerçekten Fatih Terim bu haksızlık karşısında oynayan oyunlar karşısında hiçbir zaman susmadı. Konuş hocam sonuna kadar destekçiniz ...

Artık Fatih Terim 'i bile çileden çıkardınız bu güne kadar hiçbir zaman konuşmadı adam artık yeter dedi. İnşallah bu isyanın bu çıkan sesin futbolcularımıza da çıkar hocam. Tamam iyi hoş da sahadaki ruhsuz yeteneksiz heriflerle olmayacağı belli artık zorlamanın maksadı yok ...

Ben bu işi çözemedim.Forumun eskileri ve moderatorler in whatsapp grubu mu var? beyler pozisyonlar temiz maçı biz elimizle verdik.Suçlu biziz yazın.Millette başlıklara hücum edip bizim anamıza sülalemize sövsün diye makara mı yapıyorsunuz?

Şu maçta dönen dümeni görmemek için kör olmak gerekir.Ya da trollüyorsunuz.Trollüyorsanız bilelim yazık ananıza küfür ediliyor çünkü.
hala dumen diyor yahu sen ne oymadin asil dumeni senin topcularin t.direktorun ceviriyor bunun farkina varsaniz belki her sey cok daha guzel olacak aglak bjk taraftari gibi hak diye aglamanin manasi yok ha sen on numara topunu oynarsin hakem musade etmez o zaman eyvallah ama su futbola hakem bahane etmek ahmakliktir simdi git kime neye sovuyorsan sov

Mal gibi kampı bırakıp Arabistan çölüne dayak yemeye 100.000 Dolar için maça gidersek normal bunlar.

Bunu planlayan ya da direten kimse o kampın içine edendir. Benzerini geçen sezon Çin'e giderek Beşiktaş yapmıştı.

Üzerine gidip elinde ki en iyi forveti satıp, yerine Eren denen müzmin sakat ruhsuza mahkum ediyorsun bizi.
Yani gerçekten tek bir maça mı bağlıyorsun olayı?

sent via GSC

Yani gerçekten tek bir maça mı bağlıyorsun olayı?

sent via GSC

Hazırlık dönemi bölünmez. Gidersin adam gibi bir kamp yaparsın. Biz üç otuz para için, bir Yunanistan'a bir Arabistan'a seyahat edip durduk.

Zaten 2 haftalığına gidiyorsun 2-3 günü yolda heba etmek niye.

Hakemin aleyhimize işler yaptığı da doğru maçı elimizle verdiğimizde doğru. İlk yarıda da iyi oynamadık ki... Schalke maçının benzeri yaşandı, ikinci yarı takım iyice koptu bunu sadece penaltıyla açıklayamayız, ha penaltı olmasaydı kuvvetle muhtemel kazanırdık ama oyun RE-ZA-LET.

Geri
Üst Alt