Fatih Terim Ateş Püskürdü!

Valla ustat sinan bu macta 90 dk oy na til maz

Garry cikiyorsa sinan da cikar . Mugdat var oynat bir kere sinan yerine , yunus var oynat bir kere belhanda yerine

Devsir U 21 den bir sol bek , koy su omerin yerine

Ayni adamlarin haftalardir dokuldugunu gore gore inatla oynatiyor , adamlar da bir sonraki mac yuhalanacaklar

Hoca geç bu işleri. Bu takım her maç 70ten sonra dağılıyor, yürüyecek hali kalmıyor. Sene başından beri 1 kere iyi oyun görmedik. Her maç bahanelere sığınarak bir yere varamayız

Bu sezon şöyle bir ortamda free şampiyonluk kaçsın ''Büyük Galatasaray Taraftarı''yaz transfer döneminin sorumlularından hesabını sorar.

İşte o zaman görüşürüz , burası Galatasaray herkes ayağını denk alsın ulan !

Garry cikiyorsa sinan da cikar . Mugdat var oynat bir kere sinan yerine , yunus var oynat bir kere belhanda yerine

Ayni adamlarin haftalardir dokuldugunu gore gore inatla oynatiyor , adamlar da bir sonraki mac yuhalanacaklar

Mugdat sinandan kotu.

Yunusu o fizikle rakip stoperlerin icine koysan ne olur?

Fatih Terim, yılların teknik direktörü biz ondan daha iyi bilecek değiliz değil mi Sinan. Eleştirmek ne haddimize, bu işi senelerdir yapan bir adamı taraftar olarak eleştirmek şımarıklık değil mi Sinan.

Burda Fatih Terim 'in avukatlığını yapacak halim yok ben Fatih Terim 'in değil Galatasaray 'ın taraftarıyım sana da aynı şekilde bazı şeylere takıntı yapmadan Galatasaray taraftarı olup koşulsuz şartsız takımı desteklemeyi öneriyorum. 20 sene önceki Milan 'dan dönüşüyle adamı eleştiriyorsun ben burda bir takıntı ararım kusura bakma

"Nedir bu Sinan inadın ? " derken reis ? adam o kadar bahane uyduran vay oram ağrıyor buram ağrıyor diye takımı yalnız bırakan Eren 'e şans verdi maçtan önce niye ? Eren 'in inanılmaz iyi bir forvet olduğu için mi ? yoksa elindeki tek çare Sinan 'dan daha iyi olduğu için mi ? ha Eren ne yaptı yine bahane uydurup korktu oynamadı. Şimdi gerçekten doğruca cevap ver bu soruya reis diyelim ki Eren 'in oynamayacak olmasından sonra hoca Sinan 'ı değil de elde kalan tek forvet Muğdat 'ı oynattı tepkiniz ne olacaktı ? dalga konusu haline gelecekti Fatih Terim 'in bu kararı herkes aynı şeyi yazacaktı "Ulan fener maçına forvette Muğdat 'la mı çıkılır" "Fatih Terim Muğdat 'dan Galatasaray forveti olmayacağını bilmiyor muydu " diye olacaktı tüm tepkiler adım gibi eminim

Evet o kadar haklısın ki yedek kulübemizde bekleyen onca Kane-Lewandowski filan varken niye bu Sinan inadı inan bende anlayamıyorum !!!!

Zaten ereni oynat diyende yoktu, kronik sakat olarak geldi. Eren Kasimpasada oynarkende hep sakatti.

Mugdata 2,3 Mac 90dk sans verildimi peki? Mugdatin potansiyelini biliyoruz, ve yapacagi maksimum iside ama en azindan top tutar ve mucadele eder. Peki sinan? Bilgidigin 4lig futbolcusu, kim oynasa daha iyi is yapar. Takildigim konu bu, fatih terime takildigim ise sorunlu kadrolarda is yapamadigidir. Haziri seven bir hocadir, iyi kadro ile hep basarili olmustur ama nezaman kotu bir kadro olsa dibe vuruyor.

Tabiki bizde beklemiyoruz 10 macin 10 tanesini al bu kadroyla, ama ilerisi icin umit verecek bir oyun olsun yada her deplasmanda 3,4 farkla kaybetmesib. Kotu bir feneri bile yenemiyoruz, kendi sahamizda 17 sut yemisiz.

Çok güzel böyle konuşmakta o işler öyle olmuyor malesef. Mugdat neden alındı bilmiyorum ama vasafi dhai bulamaz o herif. Ömer de aynı sekilde. Tr kupası maçları için rotasyon oyuncuları.
Sakatliklar ve bireysel hatadan bambaşka noktaya geldi skor. Ekstra oyuncular da çok Formsuz. Bombok bir aksama oldu hepsi birleşince.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok güzel böyle konuşmakta o işler öyle olmuyor malesef. Mugdat neden alındı bilmiyorum ama vasafi dhai bulamaz o herif. Ömer de aynı sekilde. Tr kupası maçları için rotasyon oyuncuları.
Sakatliklar ve bireysel hatadan bambaşka noktaya geldi skor. Ekstra oyuncular da çok Formsuz. Bombok bir aksama oldu hepsi birleşince.

Tamam da sinani denedin iste , bir iki uc dort .. artik belli ki sahada ruh gibi .. bir degisiklik yap cocugu da kendini de kurtar

Fatih Terim, yılların teknik direktörü biz ondan daha iyi bilecek değiliz değil mi Sinan. Eleştirmek ne haddimize, bu işi senelerdir yapan bir adamı taraftar olarak eleştirmek şımarıklık değil mi Sinan.

7 kere sampiyon kim yapti ?

O zaman kondisyon calistiriyordu, simdi unutmus mu calistirmayi?

Bu kadro ile neyi elestiricen?

Ya sen GS i hic santraforsuz gordun mu? 1 kez bile olmadi!!

Ya ligde her takimin santraforlari bizimkimden iyi ya!!!

Tamam da sinani denedin iste , bir iki uc dort .. artik belli ki sahada ruh gibi .. bir degisiklik yap cocugu da kendini de kurtar
Ruh gibi değildi bence baya baya baskı yaptı her hava topuna çıktı. Çabaladı kısacası. Son maçların en iyisini oynadı Sinan. Bu kadar olur zaten bu adamdan. Eren oynasaydı bu katkının yarısını yapamazdı.

7 kere sampiyon kim yapti ?

O zaman kondisyon calistiriyordu, simdi unutmus mu calistirmayi?

Bu kadro ile neyi elestiricen?

Ya sen GS i hic santraforsuz gordun mu? 1 kez bile olmadi!!

Ya ligde her takimin santraforlari bizimkimden iyi ya!!!
Fatih hocanın da eleştirilecek yönleri var yok değil. Benim amacım bu mesaj ile Fatih hocayı eleştirmek değil idi. Yazdığım o iki cümle alıntı yaptığım kişinin bizzat günlerce burada üye olanlara yazmış olduğu cümleler. Uzunca bir süre Fatih hocayı eleştirenlere bu sözleri söyleyen biri son iki üç maçtır Fatih hocayı eleştiriyor. Neden mi hatırlatmak istedim kendi sözlerini, çünkü kendi yaptıklarını unutup devamlı başkalarını eleştirme huyu var bu arkadaşın.

Basin toplantisini dinliyorum .. bir soru soran arkadas hakli olarak hasan alinin disari cikan topundan yedigimiz golu soyledi 4 sene evvel alperden

Lehimizde bir sey soyledi , terim tam ters anladi ve adama verdi veristirdi

Oysa ki lehte bir sey soylemisti . Pozisyonu hatirlamadigi bir yana adami marizledi

Hey allahim ya

Basin toplantisini dinliyorum .. bir soru soran arkadas hakli olarak hasan alinin disari cikan topundan yedigimiz golu soyledi 4 sene evvel alperden

Lehimizde bir sey soyledi , terim tam ters anladi ve adama verdi veristirdi

Oysa ki lehte bir sey soylemisti . Pozisyonu hatirlamadigi bir yana adami marizledi

Hey allahim ya
Adam sinirinden delirmiş Sinan. Orda neyin ne olduğunu anlamaması çok normal. Giderken bile barut gibiydi. Kendisinde değildi ki özlediğimiz sahneler bunlar. Bir yerde patlaması lazımdı birşeyleri döndürmek için. Bugüne nasipmiş. Olumlu geri dönüş bekliyorum şahsen

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca felaket formsuz kabul etmek gerekir. Kötü oyunun dışında takımda acayip karaktersizlik var bu kadar aciz gamsız Terim takımı normal değil.

Adam sinirinden delirmiş Sinan. Orda neyin ne olduğunu anlamaması çok normal. Giderken bile barut gibiydi. Kendisinde değildi ki özlediğimiz sahneler bunlar. Bir yerde patlaması lazımdı birşeyleri döndürmek için. Bugüne nasipmiş. Olumlu geri dönüş bekliyorum şahsen

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendisine destek amacli soru sorani hem hatali anlayip hem de fircalama hakki mi veriyor sinirli olmasi

Asiri saygisizca bir davranisti

Hele şükür!Ağzınızı nasıl oldu da açabildiniz?Bu tepkilerinde sonuna kadar haklısın.Ancak esas meseleye gelince Terim efendi!Bu takım neden 2-0 dan sonra oyunu rölantiye aldı?Sen önce onu anlat...

Arkadaşlar sakin, uğruna kavga ettiğini kişiler trilyonları götürüyor ve umursamıyor, siz de boş yere birbirini kırıyorsunuz 3 günlük dünyada değmez.

Geri
Üst Alt