Fatih Terim: "Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz"

Rabbim bir kaç ay daha dayanma gücü ver...

Yönetimin hataları var ama Fener ve Rangers maçının ikinci yarısı aynı kadroyla çıkarak maçı verdin hadi değişiklik yapmadın 70'e kadar neyi bekliyorsun.

Belhanda gidecekse cabuk gitsin demis zaten 2-3 gunumuz var diyor. Demek transfer ona bagli.
KURTARICI HANDA.webp

Fatih Terim: "Gitmek isteyen kim varsa... Burası Galatasaray! 6. maçı, 4 de hazırlık desek 10 maç geride kaldı. 2 aydır çalışıyoruz. Kiralık ne kadar mantıklı... Satın alamayacağımıza göre, bence Ocak ayına kadar ona göre davranabiliriz."

Fatih Terim: "Gitmek isteyen kim varsa... Burası Galatasaray! 6. maçı, 4 de hazırlık desek 10 maç geride kaldı. 2 aydır çalışıyoruz. Kiralık ne kadar mantıklı... Satın alamayacağımıza göre, bence Ocak ayına kadar ona göre davranabiliriz."
Ocak ayına kadar yine vakti alma peşinde.Ocak ayında sadece bir hafta ara var onu ne yapacak?Aldığın oyuncu hangi ara takıma alışacak?Şimdi kiralık gerek yok diyorsun ocak ayında bonservis verecek paran yine olmayacak.Sadece bahanelere sığınan bir teknik adam görüntüsü.Hoca benim için efsanedir.Ancak teknik direktörlük vasıflarına olan inancım tükenmiştir.Futbolcular gibi teknik adamlarında bir süresi varmış demekki.

Zehri bıraktı

Evet OCAK ayini isaret etti yine :asd:

transfer yapma cezası gelmelidir

Kaos lazım.

Böyle beceriksiz yönetimle bu kadar oluyor.
Belhanda'yı zamanında satmadığıma pişmanım.
Diagne'ye Falcao'ya harcanan her kuruş yazık.
O kelin kafasına atlıyım.
Adam yok Ömer dengesiziyle oynuyorum..
Linnes'e 1.4 verenin aklına ben.

De biz de destekleyelim.

Geçelim bu ne şiş ne kebap açıklamalarını artık.

Vallah hoca bunamis, bunun baska bi aciklamasi olamaz, bu aciklamalar her akli basinda taraftarin zekasina hakarettir, insan biraz utanir be

Geri
Üst Alt