Fatih Terim: "Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz"

Kaos lazım.

Böyle beceriksiz yönetimle bu kadar oluyor.
Belhanda'yı zamanında satmadığıma pişmanım.
Diagne'ye Falcao'ya harcanan her kuruş yazık.
O kelin kafasına atlıyım.
Adam yok Ömer dengesiziyle oynuyorum..
Linnes'e 1.4 verenin aklına ben.

De biz de destekleyelim.

Geçelim bu ne şiş ne kebap açıklamalarını artık.
ocak ayını bekleyelım derım

Fatih Terim: "Arkadaşlar, size şunu söyleyeyim. Kimse transfer yapmamak için özen göstermez. Çalıştık, olmadı. . Bundan sonra ne olur? Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz. Oradan yönetime herhangi bir demenin manası yok. Uğraştılar ama olmadı. Bitti."

Transfer kapandi.

Günümüz futbolunda başarının sırrı ( premium takımlarlardan bahsetmiyorum, onlar başka bir boyut) ; takıma 4-5 tane tempolu, fizikli , atletik adam koyucan, yanlarına da 2-3 tane kafası çalışan, iş ahlakı olan tecrübeli adam koyucan, teknik kadronda teknik taktikten az buçuk anlayacak. Maalesef biz bunların tam tersini yapıyoruz.

Lütfen artık şu kulüpte herkes işini doğru düzgün yaptıktan sonra konuşsun. Başkan çıkar hocaya sallar, hoca çıkar başka birine sallar.

Ben de şubatın ilk haftsını bekliyorum belki istanbulda kar yağar

Kiralık istemiyorum ocak ayını bekleyin demiş. Ocağı bekleme şeliği başladı.

Fatih Terim: "Arkadaşlar, size şunu söyleyeyim. Kimse transfer yapmamak için özen göstermez. Çalıştık, olmadı. . Bundan sonra ne olur? Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz. Oradan yönetime herhangi bir demenin manası yok. Uğraştılar ama olmadı. Bitti."

Transfer kapandi.

Özgür patladi diyebilirmiyiz?

Sen önce oynatıp parlatmayı bil de sonra satmayı bilmiyorlar dersin.

Transfer kapandi.
hoşuna gitti hocanın sanırım icerde rahat edecegiz hemde kulubumuz transfer yapıp sıkıntıya girmeyecek

Transfer kapandi.
Direkt istifa etsin.Bu nasıl rezil bir açıklama.O zaman Oğulcan ve Kerem transferlerini neden yaptırıp parayı çöpe attırdın.

Yaz transfer döneminde de transfer yapabiliyoruz bunu biliyordur umarım yönetim? hani Temmuz&Ağustos ayında tranfser yapmak ayıp değil

Geri
Üst Alt