Fatih Terim: "Avrupa'yı kaybettikten sonra içeride bir şekilde oynarız biz"

Paralar kulupte kaldı

Bu akşamki rezaletin net sorumlusu sensin hocam hiç kusura bakma. Karşındaki takımda keşke bizde olsa diyeceğin bir tane adam yok. Sadece fizik gücüyle ve rakibine göre hazırlanılmış çok iyi bir oyun planıyla eledi adamlar bizi. Hak ettiler. Biz hiç rakibe göre hazırlanmamışız dolayısıyla biz de elenmeyi hak ettik.

Gelgelelim yönetime saydırmasında sonuna kadar haklı adam. Senin Rakibin ilk yıl Cocu için , ikinci yıl Ersun Yanal için, üçüncü yıl Erol için üç faklı kadro kuruyorsa, en b.ktan adamlarını bile 5' 10'a satabiliyorsa sen gol kralını bile satamıyorsan başarısız ve acizsindir. Yönetimin savunulacak tarafı yok kimse kusura bakmasın. Bahane üreteceklerse ben geçeyim yöneteyim ben de üretirim bahaneyi. O koltuğu işgal ediyorsan hakkını vereceksin...

Ulan yönetim sizin de yatacak yeriniz yok. Galatasaray başkanı ve yöneticileri bağlantıları kuvvetli, tanınır ve vizyoner olmalı. Olmayınca satamıyorsun işte

Bu nasıl kulüp lan. Paşabahçespor falan daha profesyonel yönetiliyor

İçerde bi şekilde oynarsın tabi tabi gördük geçen yıl daha güçlü kadroyla 6.oldun.kafayı yemiş bu adam. Bize de yedittirecek.

Ocakta da satacakları adam Marcao ondan gelen parayla da Diagne nin orta saha versiyonu hazır bekliyordur.

Fatih Terim şu söylediklerine kendisi inanıyor mu?

Bu takım üç senedir kaç iyi maç oynadı?

Hadi üç seneyi geçtim, Marcao’nun şapkadan tavşan çıkartıp gol attığı dakikadan sonra üç dakika baskı kurup, rakip sahada üç pas yapabildik mi? Doldur boşalt denedik adamlar her topu aldı.

Taktik yok.

Disiplin yok.

Mücadele yok.

Organizasyon yok.

Yazık. Ayıp.

Arda
Feghouli
Babel
Belhanda
Falcao

Bu malulen emekli, ici gecmis futbol yildizlari 20 milyon euroya yakin para aliyorlar bonuslarla.

3 kuruşluk katkilari yok!!
Bu listedeki her adamdan ne kadar kisa surede kurtulursak o kadar iyi!

He bi de hoca ile son yilimiz olmali. Herseyi tadinda birakmak gerek.

Demekki yine kiralık sunuluyor. Transfer falan hikaye zaten belliydide işte umut ediyor yine taraftar

Adamların amacı buydu zaten ya. Avrupada Başarılı olmak isteseler şu maça orta sahayı getirirdi en azından. Avrupa da yok yeter kadro diye hocaya soylettiler işte

Sinirden kendimi mikeceğim az kaldı. Yine ocak dedi ya ciddi ciddi. Daha yaz transfer dönemi bitmedi lan.

Geri
Üst Alt