Fatih Terim: "Bacca, Nuri, İmbula, Milik isimlerini uyduranlara selam gönderiyorum"

Yalanci duyumculari ifsa edicem bidahakine diyor

ayağınızı denk alın bi dahakine saplarım demiş imparator

Seni hak edecek ne yaptik Imparator?

O kadar iyiligimizi dusunuyor ki umutlanmayin, heveslenmeyin, destegi eksik etmeyin, kenetlenin mesajini vermis.

Taraftari dusunmesi cok guzel.

Terim bu adamlarla ilgimiz yoksa neden yalanladı şimdi anlamadım ben..:unsure:
Bırak onlar balonlu sakızlarla oyalanıp dursunlar , siz arka planda ciddi işleri yürütün.
Hem bu asparagaslara bakarak pazarlık yaptığımız adamlar alternatiflerimizin de olduğu fikri üzerinden masaya gelsinler...

Cidden bu hamlenin bize ne faydası olduğunu anlayamadım...
Acaba fake mi attı vazgeçilmez değilsiniz mesajı gibisinden...
c033.gif

hoca yaşıyormu şükürler olsun haftalar sonra sesini duyduk yahu adam şampiyon yaptın cık bir tv programına yüzük görelim

Hoca butun guzel isimleri yalanlamis. Mugdat, sivasli ziya, ayman abdulaziz ho o vakit.

F.Terim'in alacağı oyunculardan korkmuyorum.Daha çok Eray,Yasin gibi çapsızların sözleşmelerinin uzatılmasından korkuyorum.Hoca inşallah duygusal davranmaz.

Terim bu adamlarla ilgimiz yoksa neden yalanladı şimdi anlamadım ben..:unsure:
Bırak onlar balonlu sakızlarla oyalanıp dursunlar , siz arka planda ciddi işleri yürütün.
Hem bu asparagaslara bakarak pazarlık yaptığımız adamlar alternatiflerimizin de olduğu fikri üzerinden masaya gelsinler...

Cidden bu hamlenin bize ne faydası olduğunu anlayamadım...
Acaba fake mi attı vazgeçilmez değilsiniz mesajı gibisinden...
c033.gif

taraftar beklentiye giriyor rtş.

o beklentinin önünü almış hoca sanırım.

ve açıklamalarından gördüğüm kadarıyla, vaziyet çok kötü

Galatasaray evimiz, Terim babamız. Allah seni bu camianın başından eksik etmesin İmparator.

Şerefsiz duyumcular beinsportta fos çıktı

Geri
Üst Alt