Fatih Terim, Başkanlık İçin Hazırlanıyor İddiası

Ahmet Yüce Odaklı
Erden Timur

ikilisi zaten parasal açıdan yeter de para aktarımı sponsorluk dışında yapılamıyor zaten benim bildiğim.

Ama doğru ise zaten muhtemelen Dinçer'i de alır ekibine daha ne olsun zaten.

Ama bence haber komple kolpa. Başkan olacağını düşünmüyorum hocanın.

Fatih hocayla hicbir baskan calisamadi. Baskan olursa tam tersi olacaginin garantisini verebiliriz. Hicbir tdirektor kendi plan projesini öne süremez. Fatih başkan herşeye karisacaginin garantisi açık ve net.

Takimin bu halde olmasının başlıca sebeplerinden Fatih hocadır. Ne akla hizmet şuan bu adımı atacak bilemiyorum.

iyi hoş da hocanın işine de karışır kesin kavga eder getirdiği adamla bile

Allah korusun

Transfer tercihleri çok kötü
Kulübe asla profesyonelleri kazandırmaz hep biat edecek adamları sokar.

Evlatcılık nedeniyle uzun süreli gereksiz kontratlar yapılır.

Siyasi Konjektör değişmezse Galatasaray’ın federasyon ve diğer üst Kurullarla çatışması devam eder.

ftsporun gazını almak için yapılmış bir haber. Maaş almadığı bir görevi yapacağını sanmam. Yapsa bile evlatları koruma ve yaşatma derneğine dönüştürür kulübü. Ne ekonomi bilgisi var, ne oyuncu seçimi konusunda başarılı ne de liyakata önem verme gibi bir özelliği var. Uzak durması gerek.

Öğrencilerini sırayla teknik direktör olarak getirir epey bir hoca değiştiririz Fatih Terim başkanlığında...

iyi bir ekip olursa neden olmasın. futbol dünyasını onun kadar bilen başkan olmadı. mevcut federasyon fatih terim seçilene kadar zaten gider. en kötü dursun özbek kadar başkanlık yapar.

Fatih hocayla hicbir baskan calisamadi. Baskan olursa tam tersi olacaginin garantisini verebiliriz. Hicbir tdirektor kendi plan projesini öne süremez. Fatih başkan herşeye karisacaginin garantisi açık ve net.

Takimin bu halde olmasının başlıca sebeplerinden Fatih hocadır. Ne akla hizmet şuan bu adımı atacak bilemiyorum.

Başkan olursa futbolda tam yetkili olacağı kesin zaten. Teknik direktör kuklalık yapar.

Geri
Üst Alt