Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.113
- 3.655
- 1.588
Milli takima göz mü kirpmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimizde kadro olsa hoca formsuz olsa haklisin ama elimizdeki kadro bu degismeyecekte bu kadroya 4 5 tane first clas oyuncu lazim ama yok rakiplerde var maci izlerken heyecan duymuyorum maalesef gercekler boyle bu sene boyle gecicek hayirlisiyla su ego topu dan da kurtulursak seneye onumuz acikBu laflara pisman olacaksiniz
Su macin ilk yarisinda cidden heyecanlanmadinmiElimizde kadro olsa hoca formsuz olsa haklisin ama elimizdeki kadro bu degismeyecekte bu kadroya 4 5 tane first clas oyuncu lazim ama yok rakiplerde var maci izlerken heyecan duymuyorum maalesef gercekler boyle bu sene boyle gecicek hayirlisiyla su ego topu dan da kurtulursak seneye onumuz acik
Hayir trabzon ilk golu hediye etti sonrasinda seyirci baskisi hata yapmaya basladilar klasik trabzon ikinci golu yedi heyecanlanmadim cunku bu takim iyi futbol bile oynasa 20 dk oynar uzun sureli oynayamaz hele kapanan takimlara karsi morutan cicaldau ve halilin ayagina kalmisiz bir buyuk takimda bireysel calim atabilen 1 oyuncu olmaz Galatasaray tarihinde yoktur bir ilki bize yasatti top morutana gelsede izlesek diye bakarkenSu macin ilk yarisinda cidden heyecanlanmadinmi
Bu takimi 3-4 hafta sonra herkes agizi acik izlerHayir trabzon ilk golu hediye etti sonrasinda seyirci baskisi hata yapmaya basladilar klasik trabzon ikinci golu yedi heyecanlanmadim cunku bu takim iyi futbol bile oynasa 20 dk oynar uzun sureli oynayamaz hele kapanan takimlara karsi morutan cicaldau ve halilin ayagina kalmisiz bir buyuk takimda bireysel calim atabilen 1 oyuncu olmaz Galatasaray tarihinde yoktur bir ilki bize yasatti top morutana gelsede izlesek diye bakarken
Morutan cikti aytac girdi maci kapattim
kendimi kandirdim herhalde morutan sakatlandi dedim baktik hoca defansif onlem almis heyecandan cok sinirleniyorum 30 milyon harcayarak kurdugumuz takimi gorunce nelson ve cicaldau ya 13.5 milyon veren zihniyete kiziyorum batsuhayi gibi bir adami rakip kiralarken biz aval aval baktik firsat transferi dediler gustavo geldi onuda goremedik daha umarim iyi oyuncudur
Kandir kendini devam et ben burdayim persembe gununu hele bir atlatalimda sonrasina bakarizBu takimi 3-4 hafta sonra herkes agizi acik izler
Yaw asil en hazir olmasi gereken takim bizizFatih Terim: "Türkiye Ligi'nde en fazla maç oynayan biziz. Haziran'dan beri oynuyoruz. Bunun gibi birçok sebep sayabilirim. Bugün Barış ya da Boey olabilseydi... Arda tecrübesini kullanabilseydik, Feghouli olsaydı diyorum tabii ki."
Hala arda diyor herif.hoca takımı tamamen genç yapmayı düşünmüyor belli ki.kafasında sahada illa tecrübeli kısaca bizdeki karşılığı eli belinde 10dklık kondisyonu olan topçuları görmek istiyor.bu sene bol bol arda,babel,fegh maruz kalacağız.Allah sabır versin
Bizde burdayiz görüsürüzKandir kendini devam et ben burdayim persembe gununu hele bir atlatalimda sonrasina bakariz