Fatih Terim: "Bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler. Yoksa forma kolay olmayacak gibi duruyor”

Banane ya trabzondan onu trabzonun hocasına ve taraftarına sor
Ben 30 milyon harcayıp anadolu takımı kuran hocama soruyorum ?
Bu takım ilk üçe girerim girmez mi ?
Müthiş kadrolarla zar zor başarılı olan terim iki üç maç sonra
önce futbolcuları sonrada yönetimi eleştirmeye başlar klasik işte
halen bu adam takımın başında ise yazıklar olsun diyorum
Bu takim sampiyon olacak

Ins baskan gizliden bir td ile anlasmistir da yarin birgün ortada kalmaz. Gidisat onu gösteriyor cünkü.

Bu takim sampiyon olacak
Yav he he olur beklersiniz Terimin eline snejdeir melo drogba Prime Feghouli Gomis Fernando vericeksinki
ıkına sıkıla şampiyon olacak bu bebelerle terim başarı yakalayacak öylemi hiç gülesim yoktu önce laziodan bi rezil olmadan çıkalımda
diğer maçlara sonra bakarız

Fatih Terim: "Dört maç var, iddiamız var, Dünya Kupası'na gidebilir miyiz? Evet. Norveç'i burada yendiğimizde bir şeyler yakalayabiliriz. Bunlara konsantre olmamız gerekirken, şimdi başladık kim gelir... Milli takımın etrafında toplanıp, moral olmalıyız."

Çok net milli takıma göz kırpıyor gitsin de kurtulalım

•quod erat demonstrandum•

Yav he he olur beklersiniz Terimin eline snejdeir melo drogba Prime Feghouli Gomis Fernando vericeksinki
ıkına sıkıla şampiyon olacak bu bebelerle terim başarı yakalayacak öylemi hiç gülesim yoktu önce laziodan bi rezil olmadan çıkalımda
diğer maçlara sonra bakarız
Bu laflara pisman olacaksiniz

Ne gerek var milli takımdan falan bahsetmeye? Gerçekten anlamıyorum, kendide ne yapmak istediğini bilmiyor gibi ya hayırlısı.

Hoca hala Arda Feghouli filan sayıklıyorsun Erken bunama mı oldu? yoksa kendimi kovdurup milli takıma kapağı atayım mı diyorsun?

Galatasaray defans yapmaz yaptırırdan nerelere gelmiş hocanın kafası.

65 üstü yerli hocalar cok bir sey katmiyor ama hepsi birbirine destek oluyor. sasirmadim bu aciklamalara acikcasi.

genclerin önünü acmalari lazim.

65 üstü yerli hocalar cok bir sey katmiyor ama hepsi birbirine destek oluyor. sasirmadim bu aciklamalara acikcasi.

genclerin önünü acmalari lazim.
Hep ayni terane. Ulkeyi yonetenlerin yas ortalamasi da keza ayni. Guc bunlarda kalsin. Genclerin gelecegine, onlara soz hakki vermeden despotlukla 65 ustu karar versin. Duzene gel.

Hep ayni terane. Ulkeyi yonetenlerin yas ortalamasi da keza ayni. Guc bunlarda kalsin. Genclerin gelecegine, onlara soz hakki vermeden despotlukla 65 ustu karar versin. Duzene gel.
samet aybaba gitsin mesut bakkal gitsin
mesut bakkal gitsin kemal özdes gelsin
kemal özdes gitsin yilmaz vural gelsin

yabanci devrimi sart.

teknik direktörlerin cogu yabanci olacak yakin zamanda. erman toroglu bugün bunu söyledi. adam hakli bence.

sürekli oradan oraya gidip geliyorlar. irfan buz'un süper lig hocaligi yapmasi ilginc mesela. kimse yok mu onun kadar?

Geri
Üst Alt