Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele milli ahbabAyip oluyor FURKAN
Bu takim sampiyon olacakBanane ya trabzondan onu trabzonun hocasına ve taraftarına sor
Ben 30 milyon harcayıp anadolu takımı kuran hocama soruyorum ?
Bu takım ilk üçe girerim girmez mi ?
Müthiş kadrolarla zar zor başarılı olan terim iki üç maç sonra
önce futbolcuları sonrada yönetimi eleştirmeye başlar klasik işte
halen bu adam takımın başında ise yazıklar olsun diyorum
Yav he he olur beklersiniz Terimin eline snejdeir melo drogba Prime Feghouli Gomis Fernando vericeksinkiBu takim sampiyon olacak
Fatih Terim: "Dört maç var, iddiamız var, Dünya Kupası'na gidebilir miyiz? Evet. Norveç'i burada yendiğimizde bir şeyler yakalayabiliriz. Bunlara konsantre olmamız gerekirken, şimdi başladık kim gelir... Milli takımın etrafında toplanıp, moral olmalıyız."
Bu laflara pisman olacaksinizYav he he olur beklersiniz Terimin eline snejdeir melo drogba Prime Feghouli Gomis Fernando vericeksinki
ıkına sıkıla şampiyon olacak bu bebelerle terim başarı yakalayacak öylemi hiç gülesim yoktu önce laziodan bi rezil olmadan çıkalımda
diğer maçlara sonra bakarız
totem yaptım der biter yav birsey olmazBu laflara pisman olacaksiniz
He o zaman tmmMesele milli ahbab
Sanirsin suriye'ye gidecekhocamı vatan görevi çağırıyor. bence gitmeli.
Hep ayni terane. Ulkeyi yonetenlerin yas ortalamasi da keza ayni. Guc bunlarda kalsin. Genclerin gelecegine, onlara soz hakki vermeden despotlukla 65 ustu karar versin. Duzene gel.65 üstü yerli hocalar cok bir sey katmiyor ama hepsi birbirine destek oluyor. sasirmadim bu aciklamalara acikcasi.
genclerin önünü acmalari lazim.
samet aybaba gitsin mesut bakkal gitsinHep ayni terane. Ulkeyi yonetenlerin yas ortalamasi da keza ayni. Guc bunlarda kalsin. Genclerin gelecegine, onlara soz hakki vermeden despotlukla 65 ustu karar versin. Duzene gel.