Fatih Terim: "Bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler. Yoksa forma kolay olmayacak gibi duruyor”

Bahane g.t gibidir herkeste en az bi tane bulunur derler de sende ne g.t varmis hoca bitmiyo bahanelerin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ardadan bahsediyor ya.

Doğru, daha Arda efendi gelecek bu takıma.

sen işine bak hoca. 2 haftada 4 puan kaybettin bu sene de şampiyonluk gidecek sen ondan haber ver

Sevgili hocam lütfen git Milli Takıma

Arda'yı da al oynat

Ne bileyim diğer evlatlarını da al oynat

Hatta mümkünse Babel Feghouli filan onları da oynat

Yeter ki git bizden

Her şeyiyle sıkıntılı bir konuşma. Üzerine tartışmaya değmez.

Yalnız hoca Şenol Güneş'e olanın kendisine de olduğunu, olacağını öngörüyor. Durumlar da bunu gösteriyor. Hoca bunu biliyor.

ya hoca ne milli takimi tffsi

Şenolu gram sevmez,6 yediğindede zevkten 4 köşe olmuştur ama şimdi şenolu koruyor sahte bir şekilde

Mta yol falanda yapmıyo yapamazda almazlarda

Taraftar şuan eleştirirken "giderim he" algısıyla tepkileri "tamam hocam gitme eleştirmiyoruza" çekme amacında

La biz yermiyiz bunu

Bence de maçı unutturma derdine girmiş gibi hissettim.

Ardayı,akbabayı,ömeride götür bonservis falanda istemiyoruz

Rezalet açıklamalar.
Türk futbolu batmış hala masal anlatıyor.
Herşeyi ben bilirim herşeyi ben yaparım zihniyetinden kurtulmayıp Galatasaray menfeati için şu egondan vazgeçmediğin için her transfer sezonları rezalet planlamalar rezalet oyuncu seçimleri.

Oynattığın oyuna ve oyunculara müdaheleler, oyuncu değişikliklerini falan daha saymıyorum.
En baştan ciddi hatalar yaptığı için buralara daha gelemiyoruz.

şenorunu da al git, yetti artık senin vasat sevici imparetorluğun. O kadar para harcattın, sen kendi takımına bak.

Bom boş saçna saoan açıklamalar. Bahanelere bak allasen. Hem sana ne milli takımdan, sen işine bak. Haaa bana kalsa hemen seni milli takıma gönderir kurtulurum.

Yakışır hocama milli takım.yakmış ateşi. Milli görev beklemez hocam, zaman kaybetmeden.

Geri
Üst Alt