Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.282
- 15.104
- 1.878
Agam eglenir bizimle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahmin ettigim gibi Etobo/Henry/Feghouli hamleleri olabilir gidisata gore.Fatih Terim: 4 sene hizmet etmiş oyuncumuz belhanda. kendi emeğine, Galatasaray kültürüne yakışır şekilde yolcu ettik. bizim için orda tamamlandı. bu mevzunun bize zarar vermesine müsaade etmem.
Fatih Terim: "İki santrforu gerekirse kullanırız demiştim. 2 merkez santrforla devam etmeyi düşünüyorum. Tatmin olmazsam hamle oyuncularım da başka şekli oynayacak planımız var. En yumuşak geçiş böyle oldu. Böyle bir takım sahaya sürdüm. Müdahale edeceğiz bir şey olursa."
Neyin ironisi yaf ? Antrenman sonrasi yapilan veda ve fotoyu soyluyor. Karar alinmis diye de ekliyor. Gercekten anlama sorunu var bu forumda ya da art niyet ariyorsunuz.Fatih Terim :” özelilekle söylemem gereken şey şu ; olan olmayan herkes mutlu , burada olmayan herkeste mutludur. Oğulcan’dan mutlu. Biz Melo gibi Syneijdir gibi belhanda’yı GS kültürüne yakışır şekilde uğurladık. Bi karar alınmıştır buna herkes uymalı saygı duymalı.
ironi yapmis anlasildi
Yok anlama sorunu var millette Hayri. Izlemeden anliyorsun ne demek istedigini.hepsini dinledim
sen de dinleyince bu şekil olmadığını anlayacaksın
Dedim ben o kadar. Cok mantiksiz zaten. Fincan isareti yapmis eeee abi yapsin arkadas bunlar. Sanki cikip roportaj mi verdiler. Yani bir baginti yok kaldi ki Hoca kendisi dedi zaten istiyorum diye. Herseyden nem kapmamak lazim.Oğulcan'ın irfan meselesiyle bir alakası olmadığını anlamış olduk
hoca belhanda'yı seviyordu bence
eğer yönetim kovmasaydı muhtemelen 1-1.5milyona kalacaktı

İzle kardeşim ondan sonra yorum yap bu kadar artniyete gerek yok.Adam ironi yapmış yalnız melo sneijder gibi dediğine gore laf sokmuş işte
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi