Fatih Terim: ''Belhanda 4 sene hizmet etti, Galatasaray'a yakışır şekilde yolcu ettik''

Fatih Terim: 4 sene hizmet etmiş oyuncumuz belhanda. kendi emeğine, Galatasaray kültürüne yakışır şekilde yolcu ettik. bizim için orda tamamlandı. bu mevzunun bize zarar vermesine müsaade etmem.

Fatih Terim: "İki santrforu gerekirse kullanırız demiştim. 2 merkez santrforla devam etmeyi düşünüyorum. Tatmin olmazsam hamle oyuncularım da başka şekli oynayacak planımız var. En yumuşak geçiş böyle oldu. Böyle bir takım sahaya sürdüm. Müdahale edeceğiz bir şey olursa."
Tahmin ettigim gibi Etobo/Henry/Feghouli hamleleri olabilir gidisata gore.

Fatih Terim: "2 sene üst üste şampiyon olduk, 5 maç namağluptuk beni gönderdiler. Neticeleri söylüyorum. Tam 19.05'te bana fesih kağıdını gönderdiler. Ben Galatasaray'a küsmedim."

ha

Fatih Terim: "Kadroya alamadığım isimler de mutlu. Halil sezon sonuna kadar bizimle ama bonservisini alabilirsek, yönetime böyle bir teklifte bulunacağım, bizim için iyi olacak. Oğulcan kararının cezayla alakası yok. 4 yıllık sözleşmemiz var. Onunla da güzel düşüncelerim var."

Fatih Terim :” özelilekle söylemem gereken şey şu ; olan olmayan herkes mutlu , burada olmayan herkeste mutludur. Oğulcan’dan mutlu. Biz Melo gibi Syneijdir gibi belhanda’yı GS kültürüne yakışır şekilde uğurladık. Bi karar alınmıştır buna herkes uymalı saygı duymalı.

ironi yapmis anlasildi
Neyin ironisi yaf ? Antrenman sonrasi yapilan veda ve fotoyu soyluyor. Karar alinmis diye de ekliyor. Gercekten anlama sorunu var bu forumda ya da art niyet ariyorsunuz.

hepsini dinledim
sen de dinleyince bu şekil olmadığını anlayacaksın
Yok anlama sorunu var millette Hayri. Izlemeden anliyorsun ne demek istedigini.
“Teneke baglayip kovmadik, profesyonel dunya bir karar alinmis. Ama takimda sevilen ve emek vermis biri buna uygun veda ettik”.

Oğulcan'ın irfan meselesiyle bir alakası olmadığını anlamış olduk

Hocam akbabayı da illa kovmalatı mı lazım oynatmaman için

Fatih Terim :” özelilekle söylemem gereken şey şu ; olan olmayan herkes mutlu , burada olmayan herkeste mutludur. Oğulcan’dan mutlu.

ne diyo burda

Oğulcan'ın irfan meselesiyle bir alakası olmadığını anlamış olduk
Dedim ben o kadar. Cok mantiksiz zaten. Fincan isareti yapmis eeee abi yapsin arkadas bunlar. Sanki cikip roportaj mi verdiler. Yani bir baginti yok kaldi ki Hoca kendisi dedi zaten istiyorum diye. Herseyden nem kapmamak lazim.

hoca belhanda'yı seviyordu bence

eğer yönetim kovmasaydı muhtemelen 1-1.5milyona kalacaktı

Hocam , kovuldum ama TFF‘ye Flirt yapiyorsum niye demiyorsun!?

Oynatmadigim oyuncunun bonservizini istiyoruz.

Bugün 3 Puan bizim ama artik birak EGOlari birak bu “ Patron benim “ ayaklarini.
Getir bir Scout Chief!
Getir bir Sportif Direktör.
Getir dogru düzgün bir Co-Antrenör.

Herseyi yapamiyorsun Eyvallah, ama ozaman birak baskalari yapsin senin yerine.

helal olsun hoca doğru konuşmuş. galatasaray yönetim makamına bi saygısızlık yapıldı ve böyle bi karar alındı herkes saygı duymalı

Oğulcan öldü zannettik valla hele şükür değinilmiş
İroni falan yok takdir ediyorum hocamı böyle bir dönemde Florya içi kaos bize fayda getirmez zarar getirir en ılımlı açıklamayi yaptı

Geri
Üst Alt