Fatih Terim: "Belhanda çok iyi oynayanlardandı. 5 Ekim'e kadar ne olur bilmiyoruz"

hantal diye beğenmediğimiz nzonziden sonra ağır ve üstelik tek yönlü bir oyuncuya 2 hafta içinde sövmeye başlardık iyi olmuş

Ne desin Belhanda kötü, göndermemiz lazım mı desin? Yıllardır böyle oyuncuları boklaya boklaya elimizde kalıyor kötü fener muriqi gibi bi balonu 20 milyonlara satıyor.

Hoca gayet mantıklı hareket ediyor, Belhanda'nın gitmesini çok istediğinden eminim.

Bu herif yine bir kulp bulur gitmez

Bahanelere başlamış yine ftor ocağa kadar müsaade edin okay'ı alacağız falan dememiş en azından.

Sunu biri bana acikliyabilirmi

Fatih Terim: Okay Yokuşlu'yu istedik, olmadı!

Fatih Terim: "Defansif orta saha alacağımızı kim söyledi?

Okay yokuslu zaten defansif orta saha degil mi ?

Fatih hoca bir zamanlar iki on numara ile oynatıyordu.(Sergen-Hagi). İlle de defansif orta saha almaya gerek yok iki sağlam 8 numara ile (Belhanda-etebo:asd:)ateşli maçlar oynayabiliriz.

Sunu biri bana acikliyabilirmi

Fatih Terim: Okay Yokuşlu'yu istedik, olmadı!

Fatih Terim: "Defansif orta saha alacağımızı kim söyledi?

Okay yokuslu zaten defansif orta saha degil mi ?
6 numarayı 6 numara gibi oynatmıyorum demek istiyor. Okayın alt yapısı ofansif orta sahaydı malum.

Okay iyidir ama Mehmet Topal tarzındadır. Mehmet Topal'a göre tekniği, pas kabiliyeti biraz daha iyidir. Onun dışında fiziksel olarak onun gerisindedir. Topal atletik sayılırdı, uzun mesafede hızlı koşardı ama Okay öyle değil. Yine de güçlü, hava hakimiyeti olan, soğukkanlı bir ön libero.

Geri
Üst Alt