Fatih Terim: "Ben bitti demeden bitmez"

Montella şimdiden biletini ayarlasın.

Isler iyi giderken gelmesini bekliyorum ben. Adam mesela Alanya macinda gelseydi, Okan Buruk kovulmaya yakin ve tribünde maci izleyen FT Galatasaray yine dönmeye hazir mansetleri görürdük bence.

Bence de -şimdilik- bizim stada gelmemesi daha iyi. Ancak mesela sezon sonunda şampiyonluk maçına filan gelir, rüştünü tümüyle ispatlamış Okan Hocayı muhabbetle kucaklar, çok da muhteşem bir görüntü olur...

''Gelse suç, gelmese suç'' durumu söz konusu yani. Herkes sevmek zorunda değil ama buradan vurmayı biraz 'kalleşçe' buluyorum, Galatasaray taraftarına yakışmaz, kusura bakmayın. Ne yapsın adam yahu?!..

Ha, TD liği bıraktığını deklare etmiş olsaydı, mutlaka gelir, Okan Hocayı da onore ederdi. Ancak açıkladığı üzere, devam etmek niyetinde; doğru ya da yanlış bir karar olduğu ayrı konu ki, bunu da devam ederse zaman gösterecektir...

Hocam bitmedi diyorsa bitmemistir. Istedigi takimi calistirir size ne yav

Milli Takımı bekliyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben hocanın yerinde olsam alt liglerden bir takım çalıştırım.. farklı heyecanlar gerek bir yerde..

Hocam "temposuz bir oyunu seyirci sevmiyor" demiş. Fatih hoca demiş. Peki bizim suçumuz neydi de 4 sene kaplumbağa hızında futbol izlettirdin?

Geri
Üst Alt