Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.586
- 1.618
- 648
Trilliyoner gelse sende basarili olursun.city gibi trilliyoner lazim terime, yoksa basari gelmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trilliyoner gelse sende basarili olursun.city gibi trilliyoner lazim terime, yoksa basari gelmez
Çünkü oyunculara birşey katamaycağını kendisi çok iyi biliyor. Bu ekiple bunun olmayacağını bizden daha iyi biliyor, en azından başkalarının yetiştirdiği sezon idmanı almış taktiğini almış oyuncularla fark yaratacak bu kadar basit.Sürekli yeni oyuncak isteyen cocuk gibi
Bana gecen sene hocaya suurunu kaybetmis dedim diye kiziyordunuz. Hala dedigimin arkasindayim, kafasi yerinde olan adam böyle sacmasapan beyanatlarda bulunmaz. Bir degil iki degil, nedir bu arkadas.
Babel bunu cok sık yapiyor, top öldürmede 10 numara.Bi pozisyonda hizli ataga cikiyoz top babele geldi orta sahada eveledi geveledi pozisyonun icine sicti bundanda bahset hocammmmm
İyi oldu aslında yine ocak diyip transferi işaret ettiğiTransfer azmanı oldu resmen herif. Kolayca alabileceği şu maçı elleriyle gitti sevgili sergenine verdi. Hala daha utanmadan transfer de transfer diyor. 2.yarı başı taylan diagne pva çıkarıp ömer mohamed barışı alsa maçı alacak ama bunu düşünecek motivasyonda değil adam artık. Eminim maç oynanırken bile aklında transfer vardır
Rica ediyorum Moderatorlerden, bu aksam ki mac da olur oncekilerde, PVA'nin yaptigi top kayiplarindan bir kolaj yapsinlar. Cok uzun surer inanin bana hepi topu 20 mac oynamistir ortalama 5-6 top kaybindan, bu da en iyimser, 100-120 top kaybi yapiyor. Bakin cogu da kritik, ya takim halinde ataga cikiyoruz ya da baski kirmak uzereyiz ama bu arkadas pas hatasi yapiyor. 5-6 az bile olabilir hatta.
Onlar anca yabancı teknik adamlara saydırır.Terime bu takim ne oynuyor diyebilecek bi muhabir yokmu???