Fatih Terim: "Birkaç dakika şokumsu bir şey yaşadık... Mağlup olduk. Yapacak bir şey yok"

Gidecek olanlar belli zaten.
Feg, diagne, Muhammed(bonservisi alıp satarız bunun teminatını vermişizdir zaten), assuncao.

Asıl kurtulmamız gerekenler.
taylan, pva, babel, oğulcan, Muslera.

Bu takıma yılan gibi kıvrılacak çifte kavrulmuş bir kanat gerekiyor. Babel gireceğine o oyuna girmeli.
Net iki orta saha bir tane de türk kaleci Avrupa'yı tarasınlar gurbetçi olur farketmez bir tane lazım.
Birde altyapıyı eski oyunculardan birine komple emanet etmek gerekiyor.

Haginin hemen hemen aynı gelir ve daha kötü imkanlarla çıkarttığı oyunculara bak birde bize bak.

Bana gecen sene hocaya suurunu kaybetmis dedim diye kiziyordunuz. Hala dedigimin arkasindayim, kafasi yerinde olan adam böyle sacmasapan beyanatlarda bulunmaz. Bir degil iki degil, nedir bu arkadas.

Demiştim bu seferki kurban Mohammed, senden Hoca olmaz birkezde kendine hata bul, Morutan,Cicaldau,Berkan çok top kaybetmis ulan yerine aldigin Babel hepsinin toplami kadar top kaybetti,o kadar mac seyrederim Avrupa'da hatta burda amatör ligde bile rakip Korner atarken oyuncu degistirilmez bunu bile bilmiyorsun yaziklar olsun...

Bana gecen sene hocaya suurunu kaybetmis dedim diye kiziyordunuz. Hala dedigimin arkasindayim, kafasi yerinde olan adam böyle sacmasapan beyanatlarda bulunmaz. Bir degil iki degil, nedir bu arkadas.

Hocanın şuuru hep kayıptı knk. normal bir basın toplantısını hatırlamıyorum ben

2031 ocak ayını bekleyelim renkdaşlar

Oyunumuz hocanın basın açıklamaları gibi olmalı hep aynı şeyi yapıp her sefer yediren, ezberlenmiş ve bolca tekrar eden 1 oyun

gecen sezon da akbabaya biraktilar penaltiyi, sampiyonluk 1 golle kacti

illa küfür mü edelim yahu

biktim gercekten biktim

Yine mi transfer yine mi transfer. Bıktık yeminle aynı şeyleri duymaktan. Her sene ocak ayını bekletiyor.

Transfer azmanı oldu resmen herif. Kolayca alabileceği şu maçı elleriyle gitti sevgili sergenine verdi. Hala daha utanmadan transfer de transfer diyor. 2.yarı başı taylan diagne pva çıkarıp ömer mohamed barışı alsa maçı alacak ama bunu düşünecek motivasyonda değil adam artık. Eminim maç oynanırken bile aklında transfer vardır
İyi oldu aslında yine ocak diyip transferi işaret ettiği

Geçende yine ilk ocak dedikten sonra infial uyandırmıştı o söylem,sonrasında tekzip etti kendini kastettiğim transfer değil oyuncuların birbirine alışmasıydı diye,tekzip etmek zorunda kaldı daha doğrusu

Burda yaptığımız eleştiriler karavana bizim,kulüp üyelerinde ciddi bi rahatsızlık uyandırmış artık sürekli transfer istemesi

İstesin istesin

Rica ediyorum Moderatorlerden, bu aksam ki mac da olur oncekilerde, PVA'nin yaptigi top kayiplarindan bir kolaj yapsinlar. Cok uzun surer inanin bana hepi topu 20 mac oynamistir ortalama 5-6 top kaybindan, bu da en iyimser, 100-120 top kaybi yapiyor. Bakin cogu da kritik, ya takim halinde ataga cikiyoruz ya da baski kirmak uzereyiz ama bu arkadas pas hatasi yapiyor. 5-6 az bile olabilir hatta.

Rica ediyorum Moderatorlerden, bu aksam ki mac da olur oncekilerde, PVA'nin yaptigi top kayiplarindan bir kolaj yapsinlar. Cok uzun surer inanin bana hepi topu 20 mac oynamistir ortalama 5-6 top kaybindan, bu da en iyimser, 100-120 top kaybi yapiyor. Bakin cogu da kritik, ya takim halinde ataga cikiyoruz ya da baski kirmak uzereyiz ama bu arkadas pas hatasi yapiyor. 5-6 az bile olabilir hatta.

Takımda en sinir olduğum adam.

Geri
Üst Alt