Fatih Terim: "Böyle oynamaya devam etmeyeceğiz, edersek daha çok sıkıntılar olabilir"

Bugün de haftalık Terim'den masallarımızı dinledik. Şimdi bazı rahatça uyuyabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İnşallah dediğin gibi bişey olurda bizde söylediklerimizi yutarız moraran biz oluruz tek temennim o ama zor.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
biz morarmaya razıyız. kaldıki biz şuanki durumu eleştiriyoruz. şu durumu eleştirmeyen de ne biliyim gslıyım demesin.

düzelirse destekleriz 2 senedir olduğu gibi. düzelmezse karşısındayız. sonuçta bizim için aslolan kulübümüz, şahıslar değil. takımı düzeltirse de gitsin gitsin diye inada bindirecek değiliz.

m. cengiz forvet almadığında da tüm gücümüzle gitsin dedik. devre arası düzelttiler destekledik. başarılıysan desteklenirsin, değilsen kuru aşk karın doyurmaz. taraftar şuanda haköı konumdadır.

Fatih Terim: "Belki bazı Türk oyunculara haksızlık etmiş olabilirim. Ama hazırlıyoruz. Bundan sonra daha çok göreceksiniz. 17-18 yaşındakiler bile olabilir.”

bunlari yapmali
Bunlar ancak lafda kalir o haksizlik etti Türk futbolcu da manevi oglu Selcukdur

Bu saatten sonra Belhandayı oynatırsan defol git.

Umarım Belhandayı kesmezsin de haftaya yine ilk 11 çıkar.
Görelim bakalım dedikleri kadar cesur musun?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıklamalara bakın, oyuncular kötü, değiştircem, son şans bilmem ne yani suç hep oyuncularda. Sistemsizlik, hatalı oyuncu değişiklikleriyle verilen puanlar, taktik hatalar, forvet çıkarıp ahmet çalık selçuk oyuna almalar falan hiç yok. Kendi 10 numara oyuncular kötü. Bi de herşeyin farkındayım diyo. Gülermisin ağlarmısın

ligin 3/1 i bitti arkadaş bazı şeylerin farkına yeni varmış!!

Ne yapacağımı bilmiyorum,başlıklı bir açıklama.Şampiyonlar liginde havlu atıp;ligde kaç maçtır işkence çektirip;taraftarın moralini,motivasyonunu,hevesini sıfıra indirdikten sonra çıkıp bazı şeylerin farkındayız,bir şeyler değişecek gibi absürt bir açıklama yapmak günü kurtarma hamlesinden başka bir şey değildir.Gelecekte ne olur bilmiyorum.İnşallah düzeliriz,güzel günler görürüz ama ben bu hocanın geleceğe dair kafasında umut verici herhangi bir planının olduğuna inanmıyorum.

Gec kaldin hoca

Oyuncular haftalardir formsuz,haftalardir da ayni oyuncularda israr ediyorsun form tutacaklar diye

Bu hale Sen getirdin,düzeltecek olan da sensin

Oylebir taktigimiz var ki orta saha oyuncuları luks? Nzonziyi oynatma bari hoca kullanmiyorsun adamı zaten. Orta sahaya kimseyi koyma 4-0-6 oynat ceza sahasından kaosla gol atalım

Hemen bir portekizli hoca

Fatih Terim: "Belki bazı Türk oyunculara haksızlık etmiş olabilirim. Ama hazırlıyoruz. Bundan sonra daha çok göreceksiniz. 17-18 yaşındakiler bile olabilir.”

bunlari yapmali

17-18 dediği kariyer yaşıdır

selçuk ilk 11'e dönüyor belli ki.

özlemiştik kaptanı.

Geri
Üst Alt