Fatih Terim: "Böyle oynamaya devam etmeyeceğiz, edersek daha çok sıkıntılar olabilir"

Eveleyip geveliyorlar. Erkek gibi çıkın şöyle şöyle diyin Erkek olun biraz erkek. Yok devre arasına kadar alınan her puan avantajmışta

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Farkında değilsin hocam saygımız büyük en çok eleştiren bile seviyor seni ama bu sene kafan zerre takımda değil hicbirseyin farkında değilsin
Bu Fatih terim değil

açık söyliyim

Taylan
yunus
paf takımdan başka topcularla biz bu kadronun oynadıgından daha iyi oyun oynarız

hocanın sözlerinin 1 ciddiliği yok artık o kadar açıklamanın üstüne hep aynı şeyleri deniyor bu kendi kabahati yani
eşik falan da kalmadı artık 10. haftaya geldik clnin yarısı geçti bile

52.5 mio maaş bütçeli takım oluşturup geldiğimiz nokta da 17-18 yaşında ki gençleri sahaya sürmekten bahsediyoruz. E bu yatırım niye yapıldı o zaman verim alınamayacaktı bunlardan madem?
rezil oglu rezil bir antrenör ekibimiz var da ondan. eli sopali bir teknik direktör ve adam gibi antrenörler gerekli. hic kimse dogru dürüst calismiyor.

Hoca herşeyin farkında bu hafta ki en iyi iki oyuncuyu haftaya keser.

Roma Milan macini izledim, Roma 2 1 kazandi, 77'de Fonseca Spinazzola'yi cikartip kenarda Santon ve Florenzi varken daha transfer oldugu ulkenin dilini bilmeyen Mert Cetin'i oyuna aldi. Mert ilk kez Roma formasiyla maca cikti ve cok iyi bir izlenim geride birakti.

EH6BI4aX4AEbUSf

Bizim 3 buyuklerin goremedigini adamlar italya'dan goruyor, ayni Zeki Celik transferinde oldugu gibi. Lille herkesin gozu onunde bulunan ikinci ligden sag bek aliyor ve bu oyuncu A Milli Takimimiza kadar yukseldi ve kendini cok iyi gelistiriyor.

Keske eskisi gibi yerli oyuncularimiza guvensen be hoca. Isik Kaan, Suleyman Lus, Taylan, Sener, Emre Mor, Atalay Babacan. Bu oyuncular mevkilerinde oynayan adamlardan daha ne kadar kotu oynayabilir?

Recete rui vitoria ve ekibi. Biraz bu islerden anlayan futbolu bilen yöneticilerimiz olsa kisileri degik takimi armayi dusunse islem yapar ama malesef
Hoca filan değil sorun. İnatlaşma ve hatalardan ders almama. Yabancı hoca sevdası şuan için başarısız sonuçlanır. Cengiz ve Apo'nun gidip iyi bir hoca getirecekleri yok. Değşim olacaksa köklü olması lazım.

Hoca filan değil sorun. İnatlaşma ve hatalardan ders almama. Yabancı hoca sevdası şuan için başarısız sonuçlanır. Cengiz ve Apo'nun gidip iyi bir hoca getirecekleri yok. Değşim olacaksa köklü olması lazım.
Ileriyi düşünüyorum ben yoksa kisa vadede iyicr karisabilir işler. Hoca kendini öyle bi yola soktu ki ne istifa edebiliyor ne kovulabiliyor ne takima bi sey katabiliyor

Baska bir hoca olsa suan dehlenmisti.

Senin iki yildir oynattigin topa da kurdugun takima da kuracaklarina da soyledigin yalanlar da karnimiz tok.

Sanki dünya üzerinde baska bir teknik direktör yokmus gibi bütün kaderimizi senin egoist narsist zihniyetine reva görenlerin hepsinin de canı cehenneme

Biz neden 3 sene once senolun bjk ye oynattigi futbolun yarisini bile oynayamiyoruz ki bu kadar mali degeri yuksek bir kadroyla bunu yapamiyorsan f.terim olsa tanimam yeter artik sabrimiz tükendi

Hocam milli mac arasinda da ayni seyleri soyledin sivas macinda Biraz farkli kadro cikardin sonra gene ayni oyunculara dondun Luce2 olmusun sen o heycanin falan kalmamis hic bisey yapamiyirsan 5 yabanciyi kes allt yapida 4 veya 5 tane cocuk koy oraya bagir cagir onlar daha iyi oynar

Güzel hikaye anlatıyor.

Haftaya göreceğiz icraatlerini.

sent via GSC

Butun aciklamalari dinledim bir bok anlamadim. Arkadan dolanmalardan hic hoslanmam diyor ama net soyledigi hic birsey yok. Icraata bakacagim ben.

Bi git artık, yeter ya, futboldan soğuttun oyun taktiksizliğinle,
Şu kötü bjkyi yenemedin, evinde pısırık oynadın fb yi yenemedin, avrupada gol atamıyoruz, 15 oyuncuyu da sen aldın, icraatin yok, sürekli bahane, eskiden en azından sorumluluk benim derdin şimdi futbolcuları ortaya atıyon, gittiğin gün mutlu olacağım gün olacak, YETER

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt