Fatih Terim: "Bu gerçekten benim maçım!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Bu gerçekten benim maçım!"

ZQMU_QAH

Fatih Terim Fiorentina - Milan maçı öncesi La Gazzetta dello Sportla röportaj yaptı.

Fatih Terim: “Serie A'da en sevdiğim iki takım Fiorentina ve Milan. Fiorentina'nın teknik direktörü olarak Milan'ı iki kez yendim. Milan'ın başında ise Fiorentina'yı bir kez mağlup ettim. Bu gerçekten benim maçım.”

Derbiyi kazanmamış olsaydı belki de bugün çoktan işsiz kalmış olacak olan Fonseca hakkında:

Fatih Terim: "Evet, çünkü zaman geçiyor ama futbolun mantığı hep aynı. Sabır yoktur, iyi bir koçun çalışmasına nadiren izin verirsiniz. Ama neyse ki Fonseca Inter'i yendi, tıpkı benim yaptığım gibi."

Fatih Terim: “Hakan Çalhanoğlu'nu Milli Takım'a ilk kez ben çağırdım. Eşsiz bir oyuncu. Her şeyi nasıl iyi yapacağını biliyor. Bana verilen “İmparator” lakabını her zaman sevdim! Çünkü bana bu lakabı taraftarlarım verdi!”

Fatih Terim: “Kenan Yıldız henüz genç ama yetenekli. Hepsinden önemlisi açlığıyla beni şaşırttı. Juventus'ta solda oynuyor, koşuyor ve yetenekli bir futbolcu için çok çalışıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakan Çalhanoğlu çok enteresan bir futbolcu.

Tüm takım arkadaşları onu beğeniyor. Tüm TD'ler onu çok beğeniyor. italya'daki futbol severler adama tapıyor. Ballon D'or alamayacaktır ama aday oluyor.

O esnada Türk taraftarlar; hakan çuloğlu çöp len

Üst Alt