Fatih Terim: "Bu maçın sonuna 5 dakika mı ilave edilir"

Harbiden Hashüsun pozisyonu gençler maçındaki Perottinin mermi yemiş gibi kendini attigi penaltıdan 10 kere daha penaltıydı.

Bu maçta hatalı dakikalar ve hakem oldu muhtemelen diğer kaybedilecek puan da uzaylılar hatalı olur hoca kendini aşıyor maşallahın var hocam

Galatasaray puan kaybetti diye bayram ediyor ve forum yönetimi izliyor

Antu mu burasi

10-15 dk verseler bir şey değişecek mi hoca? Hayır.

O zaman kapa çeneni.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam, bu mac sana laf etmeyecek idim, cunku dangalak gibi ha bire kalecinin ustune vuran sen degildin. Gerci ayak tenisi yerine her gun ekstradan yarim saat sut calistirsan belki onu da becerirdik. Hem bir seyler de denedin. Bizi sasirtip oyuncu degisikliklerini 70'te yaptin (yapmaz olaydin), gencleri oynattin, takima hareket geldi. Ama su laflari etmeyeydin iyiydi. Gol gerektiginde veya skor korumamiz gerektiginde mac sonlarini idare edemiyoruz. Hala millet birbirine yan top geri top yapiyor. Arkadas zaten taktikten teknikten yoksunuz bari suursuzca da olsa topu ileri vur yaw. At ceza sahasina illa bir sey olur. Komple oyun oynattigin gunler geride kaldi hocam. Ne oyuncu grubunun ne de senin 90 dk kaldiracak kondusyon ve motivasyonunuz yok.

Hoca bi hakem diyo,sonra ocağa kadar sabredin diyo,sonra bir bildiği var desinler diyo,bi 5 dakika diyo,bi ben hatalıyımdır diyo

Hocam ne diyosun allah aşkına küme düşme hattındaki takımları bile yenemiyoruz,yensekte zar zor penaltıyla ite kaka yeniyoruz bugünde rezil bi kayseriyi hem penaltıyla gol atmışken hemde 10 kişi kalmışlarken yenemiyoruz bide arenadaydı maç boşa harcadık resmen 2 puanı

Hoca bi hakem diyo,sonra ocağa kadar sabredin diyo,sonra bir bildiği var desinler diyo,bi 5 dakika diyo,bi ben hatalıyımdır diyo

Hocam ne diyosun allah aşkına küme düşme hattındaki takımları bile yenemiyoruz,yensekte zar zor penaltıyla ite kaka yeniyoruz bugünde rezil bi kayseriyi hem penaltıyla gol atmışken hemde 10 kişi kalmışlarken yenemiyoruz bide arenadaydı maç boşa harcadık resmen 2 puanı
Makas açıldı

Asıl sorun maçın sonlarında yapılan basit top kayıpları, çok ağır top çevirme, panik halinde doldur boşalt.

Yani ciddi ciddi sırf şu adamdan kurtulalım diye bu sezon şampiyon olmayalım istiyorum. Hani zaten olamayız da kaza bela olmayalım da yıl sonunda 20 milyon lirasını egosunu kibirini alıp gitsin şu camiadan.

Hoca bende sana diyorum normalde gol atmadı imkansız yakıma yaptığın değişikliklerle niye zorla gol attırdın hiçbir şey yapmadan izleden şov yapmadan olmuyor muydu?

Geri
Üst Alt