Fatih Terim: "Çok heyecanlıyım"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
c7484294629940be82ec2930934653d6.jpg

5. Fatih Terim Dönemi başladı. Florya'da antremanlara başlayan Fatih Terim ilk açıklamalarını yaptı.

Fatih Terim: "Sanki böyle 2-3 sene sonra gitmişiz gelmişiz gibi. O heyecan var bende biliyor musunuz? Çok Heyecanlıyım"​

Son dönemde çokça eleştirsem de hala ''Son şans'' demek gelmiyor içimden; hep dediğim gibi, kendisi doğrusuyla yanlışıyla ''Bizim adamımız''...

Ama gönlümüz el vermese de hayatın gerçeklerine yüz çeviremeyiz; bu sezon -artık- tatmin edici bir futbol oynatabilmeli takımımıza. Kendi adıma söyleyeyim, şampiyonluk sonraki mevzu; son gelişinden beri o iyi oyunu hiç göremedim, son iki şampiyonluk dahil. İlk sezonu mazur görsem de sonrakileri göremem. Toparlayacak gibi hissediyorum, olmazsa da çok uzatmadan kulüp tarihindeki mümtaz yerini almalıdır...

Son dönemde çokça eleştirsem de hala ''Son şans'' demek gelmiyor içimden; hep dediğim gibi, kendisi doğrusuyla yanlışıyla ''Bizim adamımız''...

Ama gönlümüz el vermese de hayatın gerçeklerine yüz çeviremeyiz; bu sezon -artık- tatmin edici bir futbol oynatabilmeli takımımıza. Kendi adıma söyleyeyim, şampiyonluk sonraki mevzu; son gelişinden beri o iyi oyunu hiç göremedim, son iki şampiyonluk dahil. İlk sezonu mazur görsem de sonrakileri göremem. Toparlayacak gibi hissediyorum, olmazsa da çok uzatmadan kulüp tarihindeki mümtaz yerini almalıdır...
mesele seri yakalayamamız. yoksa sezon içinde iyi olduğumuz dönemler oluyor. ama bu 5 10 maç ile sınırlı kalmamalı. çok ekstrem şeyler yaşamış olabiliriz bunları da hesaba katarak geniş bir kadro kurarsak ve her oyuncuyu maksimum hazırlarsak bu problemleri de min hasar ile atlatacağız. oyuncuların birlikte oynama alışkanlıkları, fizik yeterlilikleri yok. 11 oyuncularının bile hal böyleyken sürekli yedek bekleyen adamlar maç eksiğinden dolayı daha da sırıtıyor.
ben artık bir şekilde 3 puan almış değil, her maç başlangıcından son düdüğe kadar rakibi ısıran daha 5.dkdan maçında hakkını vereceklerine emin olacağımız takım görmek istiyorum. 3 puanlardan daha önemli bu çünkü.

bu arada acıklamalardan bakarsak hocanın takımdan ne kadar uzaklastığı aşikar. bunaldığı doğrudur ama takımdan kafa olarak uzaklasması hiç hoş değil. bunlar yasanmasa koyar geçerdik geçtiğimiz yıl rakiplere. ama bu adamın bug'u da bu. motivasyonu, konsantrasyonu içeriden birileriyle kötü oldu mu dağılıyor. rakiplerle kötü oldu mu da ekstra motive olup şapkadan tavsan cıkarabiliyor. bu işlere cok bulastırmadan kafasını sahaya verdirmesi lazım yönetimin. gerisi gelir. rakipler gene hocanın kafayı saha dısına cıkarmasını isteyecektir. buna engel olabilirsek iyi top da oynarız kupalar da kazanırız. bu önümüzdeki 3 yıl içinde ciddi bir ivme yakalayacağız şimdiden yazıyorum. forumda bir danyal vardi söylediydi dersiniz.

basarilarindan dolayi bu yeni yönetim ile calisip denenmeyi hakettin

bakalım bu yönetim ile ne zaman papaz olacak
Akıllı adamdır, kurnaz demek daha doğru olur...Bu defa ölçülü davranacaktır. Hatta başarılı olamasa bile suçu yönetime yıkmak yerine ''Akil, duayen'' moduna bürüneceğini tahmin ediyorum, umarım buna gerek kalmaz. Epey de haklı olarak üzerine yapıştırılan 'geçimsiz' imajını silmek isteyecektir, diye düşünüyorum...

Akıllı adamdır, kurnaz demek daha doğru olur...Bu defa ölçülü davranacaktır. Hatta başarılı olamasa bile suçu yönetime yıkmak yerine ''Akil, duayen'' moduna bürüneceğini tahmin ediyorum, umarım buna gerek kalmaz. Epey de haklı olarak üzerine yapıştırılan 'geçimsiz' imajını silmek isteyecektir, diye düşünüyorum...
Bence huyundan geçmez, çünkü zor bi insan. Bakalım, transferler istediği gibi olacak mı

Biz de heyecanlıyız hocam.
Yönetimle kavga etmeden sadece saha içiyle uğraşıp başarılı bir sezon geçirmek için heyecanla bekliyoruz.

Bence huyundan geçmez, çünkü zor bi insan. Bakalım, transferler istediği gibi olacak mı
İnşaallah işler yolunda gider de bütün olumsuzluklar unutulur...Ha, bak bu sezon hedeflere ulaşılır da sonraki sezon kötü giderse, o olumsuzlukların tekrarlanması neredeyse kaçınılmaz olur maalesef. Hocamızı tanıyoruz, haşa ''Tanrı'' modunu açıverir, iflahımızı keser yine; ortası yok!..

İkinci devre eleştirdim bırakmalıda dedim umarım dediğin gibi olur yeni başlangıç yeni heyecan

Geri
Üst Alt