- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Kıblemiz bellidir bizim üstadLütfen Allah'ı böyle seyler ile kiyaslamayalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıblemiz bellidir bizim üstadLütfen Allah'ı böyle seyler ile kiyaslamayalim.
hayir üstad ne alakasi var, bizim camianin belli bir kesimi dışında kimse takmıyor zaten bu adamın ağzından çıkanlarısizde fatih hoca daha az konuşmuş olsaydi, ligte daha fazla puan toplardık hissine kapiliyor musunuz?
gsc scout muhayir üstad ne alakasi var, bizim camianin belli bir kesimi dışında kimse takmıyor zaten bu adamın ağzından çıkanları
Nelsson değil de şu haliyle daha çok Cicaldau sorgulanabilir gibiHocanin bu aciklamalari guzel falan da alti biraz bos kaliyor benim gozumde. Neden mi?
Eger gelecegin Galatasaray'i altinda bir proje olarak bakiyorsa ve guzel bir miras birakmak istiyorsa burada en onemli seylerden birisi Alt yapidan oyuncu olmasi olacaktir. Gidip Nelsson'a 7 milyon euro verecegine Isik Kaan'i (ya da bir baskasini) koy stopere, orta sahada Aytac ve Taylan ile ugrasacagina koy oraya Bartug'yu falan. Isimler sadece ornek, baska oyuncular da olabilir.
Burada Galatasaray'in geleceginden soz edilirken alt yapidan henuz kimsenin A takimda olmamasi bana cok ters bir soylem olarak geliyor. Barcelona mesela, alt yapidan 2-3 oyuncuya sans veriyor malum ekonomik durumlari ortadayken bunu bir firsat olarak (biraz da mecburiyet) degerlendiriyorlar.
Peki biz? Ligde havlu atmisiz (hoca da kendi kabul etti gecen hafta), kupadan elendik peki neden hala Feghouli, Yedlin, Taylan, Babel gibi isimlerle maclara cikiyoruz? Koy oraya 2 tane genc oyuncuyu artik bu saatten sonra neyi kaybedersin? Bunu yapsa hocaya laf etmeyecegim ama bunlari yapmadigi icin elestiriyorum. Sonra Bartug falan neden sozlesme uzatmiyormus? Siz olsaniz uzatirmiydiniz? Barcelona 17-18 yasindaki cocuklari oynatiyor, sen 20 yasina gelmis oyunculara sans vermiyorsun.
Nelsson kotu oyuncu falan degil yanlis anlamayin ama bazi pozisyonlarda alt yapidan cocuklari degerlendirsek gidip daha onemli mevkilere daha iyi oyuncular alabilirdik, mesela 10-15 milyon euroya guzel bir santrafor alirsin ama biz gidiyoruz 7 milyon euroya stoper bakiyoruz. O parayi daha dogru yerlere harcasak fena olmaz sanki. Sonra 6 ayda bir yeni oyuncu bakmaya gerek kalmaz.
Isimlere odaklanmamak lazim, pozisyon olarak belirttim bir stopere bir turk takimi 7-8 milyon euro vermemeli. Oraya alt yapidan bir oyuncu koymak lazimdi, Marcao var zaten bir tane daha Marcao olmasina gerek yok. O parayi daha akilli kullanip daha kaliteli ve daha onemli yerlerde kullanmak lazimdi, santrafor gibi ya da orta saha mesela. Stopere para gomunce gol yeme sorunu cozulmuyor. Alt yapidan bir defans bir orta saha A takima monte edemiyorsak gelecegin Galatasaray'indan bahsetmesinler.Nelsson değil de şu haliyle daha çok Cicaldau sorgulanabilir gibi
yönetim selçuk ve necatiyi görevden aldığını açıklasa yine de istifa etmez mi?geçen faruk süren'in açıklamaları bugün fatih terim'in açıklaması. başkanı da katmış bak birlikte çıktık bu yola bu yol cesurların yoludur, tolerans ister, fedakarlık ister. seni kim takar sana bir şey olmaz benim adım, kariyerim söz konusu demiş. he illa göndereceğim derseniz de tazminatımı verirsiniz ben istifa etmem diye bitirmiş. demek ki hocamın 2-3 maçı kaldı.
Zaten bizde altyapı olmadığı için gençleştirme işini zor yaparız.Bence kesinlikle yanlış bir plan. Başımızdakilerin özellikle ekonomik olarak yetersizliklerini kapatmak için salladıklları bir proje.Bence yaptıkları iş çok basit.Ucuz olacak,az alacak,taksitli olacak.Galatasaray seviyesinde,hedefleri doğrultusunda bu tarz genç oyuncuları bu özelliklerde bulmak çok zor.Hocanin bu aciklamalari guzel falan da alti biraz bos kaliyor benim gozumde. Neden mi?
Eger gelecegin Galatasaray'i altinda bir proje olarak bakiyorsa ve guzel bir miras birakmak istiyorsa burada en onemli seylerden birisi Alt yapidan oyuncu olmasi olacaktir. Gidip Nelsson'a 7 milyon euro verecegine Isik Kaan'i (ya da bir baskasini) koy stopere, orta sahada Aytac ve Taylan ile ugrasacagina koy oraya Bartug'yu falan. Isimler sadece ornek, baska oyuncular da olabilir.
Burada Galatasaray'in geleceginden soz edilirken alt yapidan henuz kimsenin A takimda olmamasi bana cok ters bir soylem olarak geliyor. Barcelona mesela, alt yapidan 2-3 oyuncuya sans veriyor malum ekonomik durumlari ortadayken bunu bir firsat olarak (biraz da mecburiyet) degerlendiriyorlar.
Peki biz? Ligde havlu atmisiz (hoca da kendi kabul etti gecen hafta), kupadan elendik peki neden hala Feghouli, Yedlin, Taylan, Babel gibi isimlerle maclara cikiyoruz? Koy oraya 2 tane genc oyuncuyu artik bu saatten sonra neyi kaybedersin? Bunu yapsa hocaya laf etmeyecegim ama bunlari yapmadigi icin elestiriyorum. Sonra Bartug falan neden sozlesme uzatmiyormus? Siz olsaniz uzatirmiydiniz? Barcelona 17-18 yasindaki cocuklari oynatiyor, sen 20 yasina gelmis oyunculara sans vermiyorsun.
Nelsson kotu oyuncu falan degil yanlis anlamayin ama bazi pozisyonlarda alt yapidan cocuklari degerlendirsek gidip daha onemli mevkilere daha iyi oyuncular alabilirdik, mesela 10-15 milyon euroya guzel bir santrafor alirsin ama biz gidiyoruz 7 milyon euroya stoper bakiyoruz. O parayi daha dogru yerlere harcasak fena olmaz sanki. Sonra 6 ayda bir yeni oyuncu bakmaya gerek kalmaz.