Fatih Terim: "Esasında futbolun pek tadı kalmadı. İmkan azaldı, beklenti çok"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Gençlerbirliği maçı öncesi teknik direktörümüz Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: "Cezamız anca bitti. Genelde böyle ceza veriyorlar. Herhalde 'Fatih Terim'e de az bir ceza vermeyelim' diyorlar.Çoğunun da hak ettiğim cezanın üstünde olduğunu da düşünüyorum ama yapacak bir şey yok. Daha önce TFF ve bu kurullar hakkındaki güvenimi belirtmiştim, tekrar etmeye gerek yok. "

Terim: "Esasında futbolun pek tadı kalmadı. Birincisi seyirci yok. İkincisi imkanlarımız fazla değildi, pandemiden sonra imkan daha da azaldı. İmkan azaldı, beklenti çok. Ben Galatasaray'a ne zaman geldiysem hep böyle oldu.Bize olağanüstü işler yapmak düşüyor. Aynı 11'le iki maça çıkamadık. O zaman da şapkadan tavşan çıkarmak düşüyor. Bugün de olağanüstü şeylerden birini inşallah yapacağız.Bugün elimizdeki tüm orta sahaları sahaya sürdük. Başka orta sahamız yok. "

TenderGrizzledIriomotecat-size_restricted.gif

Bitirmis kafada sampiyonlugu

futbolun pek tadı kalmadı ise buna sebep olanlar galatasaray'da devam etmemelidir. geride kalan sezonu 6.bitiren hoca bu seneyi de sildi belli ki.

Hocanin da artik ümidi kalmamis. Bu sezondan birsey beklenmez

O halde torun sev.

Evet sapkadan cikan tavsanda sener degilmi ciddi ciddi git artik torunlarini sev bize floryada yatip kalkan savasan genc hirsli hoca lazim sahada yuruyen degil kosan takim istiyoruz sende gencken oyuncu senden korkardi simdi seni seviyor ama sallamiyorlar birak git sene sonu hocam imparator olarak kal

O zaman mümkünse Galatasaray parası Galatasaray da kalsın, seni yazlığa alalım, her maç aynı hikaye...

Geri
Üst Alt