Fatih Terim: "Eylül sonrası yani transferler sonrası daha da iyi olacağız"

sen bu takimin hocasi degilmisin?

4 senedir napiyorsun sen taktik olarak?

daha korner skandalina falan girmiyorum

cek git defol artik ya

İddia ediyorum daha öncede belirttim, terim yerine azıcık sistem bilen herhangibir td gelsin Emre akbabadan bile %70 verim alır.

Bir kişi şeyi sorsa. Rakip takım ve genellikle Danimarka futbolu kreşten futbolcu alıp oynatıyor. 16 yaşında oynatan var(geleceğin yıldızı olacak)

Ya sen o kadar para verdirip aldırdığın adam yerine niye arda giriyor yahu. Niye kardeşim.

Vay be... Sayın İmparatora Bak Hele

Elin dandik Danimarka takımı ne güzel takım halinde oynuyor.

Kombinasyon futbolu
2e1 verkaçlar
Duvar pasları
Dinamik oyun ve saha parselasyonu
Oyuncular bizim gibi statik durmuyor
Rakip defansın arkasına paslar ve koşular
One-Touch-Futbol
(...)

Bir de bize bak. Her Avrupa rakipi bunu yapıyor. Herifler taktik antreman'da ne öğreniyorlar ise, uyguluyorlar sahada.
BamBamBam kafası kesik tavuk gibi, bireysel ayaklara dan medet uman, doğaçlama freestyle kendi suyumuzda pişiyoruz - VE BU 2-3 YIlDIR BÖYLE GİDİYOR.

Yangın Tayfa nerdeeee

Duran topların bütünü ile ilgili bir tane adam akıllı organizasyonumuz bile yok hocam yıllardır valla ayıp

Çizgiyi hiç bozmadan, aynı rezalet futbolu onlarca farklı futbolcuyla oynatabilmek de başarı gerçekten. Yapacak birşey yok bu son senesi zaten, sabır edeceğiz.

Bir kişi şeyi sorsa. Rakip takım ve genellikle Danimarka futbolu kreşten futbolcu alıp oynatıyor. 16 yaşında oynatan var(geleceğin yıldızı olacak)

Ya sen o kadar para verdirip aldırdığın adam yerine niye arda giriyor yahu. Niye kardeşim.
Arda aç mi kalsın kardesim. Nereye ş.cacak bu herifler

Schalke ile biz gecen sene mi oynamistik? Hatirlamiyorum da.

Geri
Üst Alt