Gürsu Şarkaya
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2011
- 4.167
- 182
- 313
Sonra bi uyanmışsın ki üstün açılmış.
haha afacan çocuk laf soktun başın göğe erdi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra bi uyanmışsın ki üstün açılmış.
Kendini kandırmayı bırak.
Eğer şu yabancı konusunda azıcık bile kararlara etki ettiremiyorsak ve 17 kulübe karşı tek şikecilerin dediği oluyorsa, demek ki yöneticilerimiz büyük takıma yakışan yöneticiler değiller. Galatasaray'ın böyle konularda az da olsa bir ağırlığı olması gerekiyor.
objektif yorumlar görebilmek güzel ,bizim forum anca terim şunu demiş son karar niye tff nin demiş xd bunları tartışsın, ulan kimin ne olacak son karar bu adamı sevsen de sevmesen de federasyon başkanı kendisi,ayrıca Başkan ya ab statüsü gelecek yada tff gidecek sözünü yerine getirse iyi olacak artık, yazın yürü be başkan diyerek övmüştük kendisini bekliyoruz hala
Ne Fatih Terim in, ne Ünal Aysal in tek başina kurali degiştirmesi beklenmesin. Tüpçü nün agziyla söyledigi laf "başbakan istiyor". 17'e 1'miş felan hikaye. Galatasaray düzene karşi tek başina
ab statüsü için gerekli adımlar atıldı türk mahkemeleri işi ağırdan alıyorsa başkan ne yapsın? ayrıca başkan don vito carleone değil tffyi tek başına indirsin rte destekli bir tffden bahsediyoruz.
Şaşırdım bu fırsatı değerlendirip Terime sallamamana hocam, ama takdir ettim objektif bir yorum daha diyebilirim
Bende senin böyle tepki vermene şaşirdim. Bu konuda Terim'den ne beklentim olabilirki?
haha afacan çocuk laf soktun başın göğe erdi...