Fatih Terim: “Futbolcunun yerlisi yabancısı olmaz”

Ne Fatih Terim in, ne Ünal Aysal in tek başina kurali degiştirmesi beklenmesin. Tüpçü nün agziyla söyledigi laf "başbakan istiyor". 17'e 1'miş felan hikaye. Galatasaray düzene karşi tek başina

Eğer şu yabancı konusunda azıcık bile kararlara etki ettiremiyorsak ve 17 kulübe karşı tek şikecilerin dediği oluyorsa, demek ki yöneticilerimiz büyük takıma yakışan yöneticiler değiller. Galatasaray'ın böyle konularda az da olsa bir ağırlığı olması gerekiyor.

objektif yorumlar görebilmek güzel ,bizim forum anca terim şunu demiş son karar niye tff nin demiş xd bunları tartışsın, ulan kimin ne olacak son karar bu adamı sevsen de sevmesen de federasyon başkanı kendisi,ayrıca Başkan ya ab statüsü gelecek yada tff gidecek sözünü yerine getirse iyi olacak artık, yazın yürü be başkan diyerek övmüştük kendisini bekliyoruz hala

objektif yorumlar görebilmek güzel ,bizim forum anca terim şunu demiş son karar niye tff nin demiş xd bunları tartışsın, ulan kimin ne olacak son karar bu adamı sevsen de sevmesen de federasyon başkanı kendisi,ayrıca Başkan ya ab statüsü gelecek yada tff gidecek sözünü yerine getirse iyi olacak artık, yazın yürü be başkan diyerek övmüştük kendisini bekliyoruz hala

ab statüsü için gerekli adımlar atıldı türk mahkemeleri işi ağırdan alıyorsa başkan ne yapsın? ayrıca başkan don vito carleone değil tffyi tek başına indirsin rte destekli bir tffden bahsediyoruz.

Ne Fatih Terim in, ne Ünal Aysal in tek başina kurali degiştirmesi beklenmesin. Tüpçü nün agziyla söyledigi laf "başbakan istiyor". 17'e 1'miş felan hikaye. Galatasaray düzene karşi tek başina

Şaşırdım bu fırsatı değerlendirip Terime sallamamana hocam, ama takdir ettim objektif bir yorum daha diyebilirim

ab statüsü için gerekli adımlar atıldı türk mahkemeleri işi ağırdan alıyorsa başkan ne yapsın? ayrıca başkan don vito carleone değil tffyi tek başına indirsin rte destekli bir tffden bahsediyoruz.

sırf aziz istiyor diye 6-0-4 saçmalığını kabul etmemek gerekiyordu, bizim hiç değilse bu duruma müdahale edecek gücümüz olmalı yoksa bende biliyorum demiröreni devirmenin bize bağlı olmadığını,başkan ülkedeki düzenin nasıl işlediğini bilmeden iddalı konuştu

Bende senin böyle tepki vermene şaşirdim. Bu konuda Terim'den ne beklentim olabilirki?

diğer arkadaşlar gibi son kararı yine tüpçüye bırakmış xd tarzı bir yorum olabilirdi ama terim dışında bir sıkıntı yok tek o konuda anlaşamıyoruz saygılar yinede

Yabancıkonusundaki kararı hep beraber vermeliyiz. Teknik adamların dışında pek mantıklı gelmiyor bana...

Ben bunu ;

" Ey TFF başkanı. Bu işlere karışma.

Bırakta onun kararını biz verelim hocalar olarak.

Türk Futbolunun içine ettin bari bu işe karışma...
"

Olarak algılamak istiyorum.

Siz ne dersiniz...

Fatih Terim'in o TFF'ye Teknik Direktör değil başkan olması lazım ama Tayyipcik izin vermez TFF başkanı siyasetin parmağıyla belirleniyor ve bu yüzden Türk futbolu rezalet seviyede Türk futbolunu bilenler yönetmeli Tüpçü kimdir Allah aşkına Fatih Terim'in söylediğinin yarısı yapılsın şu ülkeye Şampiyonlar ligi kupasıda gelir her kupa gelir yeter ki şu aptalca sınırlamalar kalksın klüplerimiz tam anlamıyla istediği gibi hareket edebilsin...

anti-Terimciler yine şov yapmışlar. Hayır bu adam zaten düşman değil miydi, ne beklentisine giriyorsunuz. Çıkıp yabancı kuralı az olmuş 3'e indirmemiz lazım filan demeliydi..

Tamam sevme, nefret et ama yeter yahu her haltta sallayacak yer arıyorsunuz. Son söz TFF'nin demişmiş..Ne desin?

3 kuruş için 9 takla atanların devamlı paragöz diye nitelendirmeleri de ayrı bir mevzu..

Başkan duruyor, sözleri vardı ya kural ya da kuralı koyanlar gidecek demişti hani..Evet, lafla olmuyor icraat lazım icraat..

Bu arada yabancı sınırından bihaber ya da medyada yanıltıcı ifadeler kullanan yöneticilerimizi de es geçmemek lazım..

Ben 17 kulübün birlik olduğu kanaatinde değilim. Bizim gibi ısrarcı olan bir kaç kulüp vardır, ötekilerin farklı farklı istekleri olmalı ki Terim bu minvalde konuştu. Terim'in en azından yabancı sınırı konusunda ısrarcı olacağına inanmak istiyorum. Türk futboluna zerre faydası yok. Boş beleş adamların değeri kaç katına çıkıyor.

Eğiticiler konusu da önemliydi. Alt yapılara yönelik önemli çalışmalar yapılmalı.

Son karar tffnin demis... Terimden beklenen hareketler

Hatırladığım kadarıyla 2005-2009 döneminde milli takımdayken de yabancı sınırını desteklemediğini söylüyordu Fatih hoca. Ama tamamen açmak yerine milli takımda oynama gibi kriterler getirmek gerektiğini söylemişti.

Ama o dönemde böyle bir hareket gelmemişti federasyondan. Bu dönemde de geleceğini sanmıyorum.

Belki aradaki +0'ı kaldırırlar. Ama bu kez de 10 değil 8 yabancıya izin verirler en fazla. 6+2 gibi birşey olur diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt