Fatih Terim: "Galatasaray değişe değişe değişecek"

Fatih Terim: "Sezonun çok başındayız, taraftarımız bizim en büyük silahımız. Böyle olursa, bize doğru doğrultulmuş olur. Çocukları, taraftarın oyun anında tedavi etmesi gerekir. Yoksa oyuncu kalmaz. O tepki doğru ve hoş değil."

Taraftardan çok kendi harcıyor. Bunun bile farkında değil. Rastgele konuşuyor artık bence.

Taraftar ıslıklamaya devam etmeli malum futbolcuyu. He adamın da suçu yok, ona da üzülüyorum ama en azından Terim oyuna almamayı öğrenir belki. Galatasaray'da böyle vasat oyuncular izlemek beni üzüyor.

ikinci maçta daha hazır olacağını düşünüyorum PVA'nın artık onu çıkartmayıp birde aytaç oynamazsa maçı kazanabiliriz.

Fatih Terim: "Sezonun çok başındayız, taraftarımız bizim en büyük silahımız. Böyle olursa, bize doğru doğrultulmuş olur. Çocukları, taraftarın oyun anında tedavi etmesi gerekir. Yoksa oyuncu kalmaz. O tepki doğru ve hoş değil."
Dikkat etsinler o silah kendilerine dönmesin

Haksız değil FT. İnşallah zamanla çok güzel olacak. Mostafa ilk geldiğinde at gibiydi, tank gibiydi, erik gibiydi kütür kütür ama ayak tenisi oynamaktan, antrenman azlığından dolayı performansı düştü diyoruz ama her şeyden önce o golü de atması lazımdı.

Taraftardan çok kendi harcıyor. Bunun bile farkında değil. Rastgele konuşuyor artık bence.
Kendi Muhammed'e tepki verirken düşünüyor mu bunları

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rezil oyuncuyu oyuna alan sen, bok gibi oynayacağını herkes biliyor sende dahil
sonra tepki geliyor, oyuncuya kızmayın diye zırlıyosun hadi ordan
ömer'i falan sırf kendisine gelecek tepkiyi ömer ve ardayla paylaşmak için alıyor ya baska acıklaması yok

Fatih Terim: "Galatasaray değişe değişe değişecek."

En azından inkar etmiyor, Avrupa Fatihi GALATASARAY'ı yok etti o günler bitti, değişiyoruz çok açık ortada geçtiğimiz bir tur aldığımız galibiyet yok alıştırıyor bizi yavaş yavaş.

Geri
Üst Alt