Fatih Terim: "Galatasaray değişe değişe değişecek"

Fatih Terim: "Galatasaray takımı orada kazanacaktır ve kazanmalıdır. İlk defa yapacağımız bir şey değil. Orada turu geçeceğiz inşallah."

Aciklamalara bak sanki Milan deplasmanina gidiyoruz. Eleyemezsen senden baslayalim hoca. Istifani hazirla. Mac sonu ya yirtip atarsin ya da imzalar gidersin. Kimsenin kredisi sonsuz degildir.

Malesef hocam, Galatasaray'ın artık sensiz değişeceğini düşünüyorum.

Sen olsanda biz bu renklere sevdalıyız sen olmasanda sevdalıyız ! Artık ister kötü bırak ister iyi bırak sen bilirsin. Geçmişte yaptıklarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Efsanesin eyvallah ama, Ömer, Arda vs. gibi sevdalarına anlam veremiyoruz!

Bugün trabzonu izledim bugünkü trabzon bu iskoç köylülerine 7 8 atardı gerçi o kazma canini yerine mohammedleri olsa moldeyede atarlardı 90 dakika tek kale oynadı adamlar neredeyse biz ne yaptık hocam kaç dakika rakip yarı sahada top oynadık kaç defa girdik cezasahalarına varsa yoksa yan pas geri pas git gide aykut kocamana benziyor fatih hoca
Benim izledigim trabzon bizim canimizi fena yakar.

Galatasaray küçüle küçüle gidiyor maşallah son sürat sağol sayın imparatoner

nasıl da kendi dandik heriflerini koruyor, başka oyuncuları hemen ateşe atıyor

Her oyuncuyu da kazanacağız diye bir şey yok. Aytaç Kara mesela belli ki bu takımın seviyesinde oyuncu değil. Bir an önce as kadrodan uzaklaşsın ki, takım iskeletini daha çabuk bulsun.

Aciklamalara bak sanki Milan deplasmanina gidiyoruz. Eleyemezsen senden baslayalim hoca. Istifani hazirla. Mac sonu ya yirtip atarsin ya da imzalar gidersin. Kimsenin kredisi sonsuz degildir.
Drogba ve wesleyden önce bragayı yenip gruptan çıkışımıza atıf bu. Orta saha melo selçuk, muslera ahtapot gibi eboue .... neyse asabım bozuluyor o günleri anınca.

Geri
Üst Alt