Fatih Terim: "Galatasaray değişe değişe değişecek"

Geç olmadan Ömer ve Emre'ye tekmeyi basıp ortaların lordu Caner Erkin'i kadromuza katmalıyız.Sahada isyan edecek sövüp sayacak topçu lazım...Takımın karı gibi mıymıylanmasından bıktım.

5 te kapanır 15 te kapanır gibi bi söz olmuş hocam

Benim için kredisi bitmişti zaten PSV maçına 3'lü defans çıktığı anda.Kendisi büyük bir profesördür ancak "çatlak profesör".Şu saatten sonra taraftara garip gelebilecek her türlü davranış benim için normaldir.

basın toplantısında olsam hocaya tek bir soru sorardım:
- kuş musun?

Ben 2 hafta işimi düzgün yapmayayım kapı dışı edilirim. Futbolcuların özelliği ne? Hem milyon dolarları götür hem de tepki alınca ağla. Oh ne güzel memleket.

Cicaldau'yu da gorene kadar ve hatta son transferleri herhangi elestiride bulunmayacagim.

Galatasaray düşmanlarının gün geçtikçe sevgisini kazanan hocamızdan masallar gelmiş yine.

Bana geçen ceza veren kimse çıksın bana bir zahmet anlatsın nasıl bir uslup kullanmam gerektiğini. İçimden neler geçiyor bir bilsen. Boşu boşuna ceza yiyeceğim yine. Iyice soğuttun kendinden. Ulan herkes suçlu bir sen sucsuzsun. Herseye eyvallah ama iyi oynayan oyuncuları oyundan almak nasıl açıklanır bir anlat hele. Yeter artık bırak Galatasarayı. Hak etmiyorsun.

Geri
Üst Alt